Forum » Igre » Magic the gathering
Magic the gathering
Limona ::
torej,z prijateljem iščeva nek board game al pa card game, ki se ga bi dalo igrati za sprostitev ob kavi.
MTG se mi zdijo zelo mamljive vendar, nočem na tone denarja zagonit tako, da me zanima če kaj ppoznate ali imate kakšen predlog.
Prosim povejte mi tudi vaša mnenja o MTG, ker me zelo zanima.
zelo bom vesela vaših odgovorov! :D
MTG se mi zdijo zelo mamljive vendar, nočem na tone denarja zagonit tako, da me zanima če kaj ppoznate ali imate kakšen predlog.
Prosim povejte mi tudi vaša mnenja o MTG, ker me zelo zanima.
zelo bom vesela vaših odgovorov! :D
TehDucky ::
Ja igrat se da že z "decki" pač 60 kart, ki so vnaprej sestavljeni, pol pa posamezno dokupuješ "packe" k majo po 10 al 15 kart. Cene se beyond me, ker sem jih kupoval ko so bili še tolarji. Imam pa še vedno nekih 1000 kart iz tistih časov
Sicer pa kako dolgo igre si želita oz. kako dolgo pijeta kufe ? Meni se zelo dopade tarok pa naseljenci Katana. Je pa res, da se čas hitro obrne ob te dveh igrah, smo vedno po 4je sicer igral...
Sicer pa kako dolgo igre si želita oz. kako dolgo pijeta kufe ? Meni se zelo dopade tarok pa naseljenci Katana. Je pa res, da se čas hitro obrne ob te dveh igrah, smo vedno po 4je sicer igral...
Furbo ::
MTG je predrag in preneroden.
Catan na ipadu je čisto fun, sploh ker lahko nastaviš še 1-3 računalniške nasprotnike..
Catan na ipadu je čisto fun, sploh ker lahko nastaviš še 1-3 računalniške nasprotnike..
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
dope1337 ::
Dam svoj glas za Catan ... Ampak se ga da igrati res samo, kadar so pri mizi 4. in izključno 4. igralci. Če je pa le možno, si pa dokupi še Catan - Vitezi. Mensezdi, da se prodaja kot expantion pack? Nisem pa siguren. Vem pa, da ga vedno nabijam na kompu kadar mi je dolgčas. Imaš še možnost Catan - Mornarji, vendar se zna zelo zavleči (do cca 2 uri), medtem ko prejšni verziji trajata povprečno 1 uro.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
gslo ::
mtg je super izbira, vendar le, če bi oba s kofetkarjem že imela svoji zbirki kart in iz teh zbirk sestavljene vama priljubljene decke. začet kupvat starter decke in igrat z res osnovnimi beštijami ni tako zanimivo, za kaj več pa pridejo v poštev bale dnarja. moj deck je npr. ocenjen na vrednost cca 300-400e, vendar že leta z nobenim ne igram. :-/
ja pač študiram, da bi si tole ubavla
http://www.manaservis.si/shop/products-...
pa pač on tut, pol pa nevem, mislte da bi blo za kej?
kofetkama tudi po več ur
kofetkama tudi po več ur
@Limona zgleda kar poceni tale stvar, ki si jo našla. Verjetno bi na začetku sestavila lahko vsak po 1 deck iz tega, če pa vama ne bo dovolj pa potem še soigralec enega kupi ali pa kupita par booster packov :)
Upam, da ne bom preveč offtopic, me pa malo firbec matra kako vama rata kofetkat par ur skup ? V lokalu to ali doma ? Po službi/šoli ? Glede prijatelja pa upam da res ni nesrečno padu v friendzone :)
Upam, da ne bom preveč offtopic, me pa malo firbec matra kako vama rata kofetkat par ur skup ? V lokalu to ali doma ? Po službi/šoli ? Glede prijatelja pa upam da res ni nesrečno padu v friendzone :)
ja pač študiram, da bi si tole ubavla
kofetkama tudi po več ur
Potem rabiš še žepke za karte, ker se ti smilijo, potem album, da je bolj pregledno, potem več kart, da ni treba deck razdirati vedno, pa še več, da dobiš še par zelenih kreatur...
Raje seksajta.
theBill ::
Kako kako - a ni jasno? Ona ful rada govori, on jo pač posluša in misli, da jo bo s tem en dan spravu v horizontalo, mr. pateticus skratka.
In zdej si je ona omislila neko igro, ker itak vsak dan več ur govorit tudi najbolj navitim zmanjka tem, on pa kao ves vesel, a v bistvu je še bolj padel v friend zone.
Je pa še ena možnost, da se tip.... pač najbolje razume s puncami Skratka, tle seksa ne bo.
In zdej si je ona omislila neko igro, ker itak vsak dan več ur govorit tudi najbolj navitim zmanjka tem, on pa kao ves vesel, a v bistvu je še bolj padel v friend zone.
Je pa še ena možnost, da se tip.... pač najbolje razume s puncami Skratka, tle seksa ne bo.
ahahahhahahahah xD ko sm točno vedla, da namest da bi men o magicu razlagal bote sočutje do unga tipa čutl, ubistvu špricama cele dneve (jz bom pravdabra, on bo mel 3 popravce al pa celu padu) uglavnem povjte raj še več menj o kartah :D
Škoda denarja zanje, ko bo en od vaju dveh našel partnerja, se bo samo prah nabiral na njih. Verjemi tistim, ki smo dal to že čez. :)
Drugače pa glede na situacijo predlagam, da se namesto iger greš instrukcije.
Drugače pa glede na situacijo predlagam, da se namesto iger greš instrukcije.
Tega pa ne bomo podpiral na ST !
/sarc off
Eh pa sej tut 30€ za en mesec če bosta igrala bo čist kul. Sam navodila si preberta fajn prej Baje majo drugi kompleti celo to že zraven. Lahko pa si sprobaš doma na računalniku kakšno izmed MTG iger da te računalnik vodi kako poteka bitka, če še nista igrala.
I'm with @Furbo, mogoče mu pa res lahko pomagaš z inštrukcijam pa mal v šolo hodta da nardita. Če bo on padu, ti pa naprej, ne vem kok bosta nasledn let še prjatla oz. se družla
/sarc off
Eh pa sej tut 30€ za en mesec če bosta igrala bo čist kul. Sam navodila si preberta fajn prej Baje majo drugi kompleti celo to že zraven. Lahko pa si sprobaš doma na računalniku kakšno izmed MTG iger da te računalnik vodi kako poteka bitka, če še nista igrala.
I'm with @Furbo, mogoče mu pa res lahko pomagaš z inštrukcijam pa mal v šolo hodta da nardita. Če bo on padu, ti pa naprej, ne vem kok bosta nasledn let še prjatla oz. se družla
no sej morem eno oceno še zvišat, da bom pravdobra, sam pomoje mi bo zlaufal no usaj upam
nevem, noče glih inštrukcij od mene xD
hmm ja to, da se bo prah na njih nabiral mene tudi skrbi
nevem, noče glih inštrukcij od mene xD
hmm ja to, da se bo prah na njih nabiral mene tudi skrbi
Halfdead987 ::
Pri 4 padeš, dva lahko delaš v prvem roku, vse 3 v drugem roku (če imaš 3).
Če ne boš našla partnerja za igrat MTG se bo definitivno nabiral prah. Lahko pa te bo čist notr potegnil pa boš še kkšnga druzga vpeljala v igro ker ti bo zanimivo.
Btw s kerih koncov pa sta ?
Če ne boš našla partnerja za igrat MTG se bo definitivno nabiral prah. Lahko pa te bo čist notr potegnil pa boš še kkšnga druzga vpeljala v igro ker ti bo zanimivo.
Btw s kerih koncov pa sta ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Družabne, namizne igre (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Loža | 164964 (15435) | J.McLane |
» | Namizne igre....Oddelek: Loža | 7023 (980) | BorutO |
» | Družabna igra za dve osebiOddelek: Loža | 10356 (2360) | TheBlueOne |
» | Iščem karte Magic: the gatheringOddelek: Igre | 6079 (5298) | djordjevic |
» | Magic the gatheringOddelek: Loža | 3390 (2616) | Tomi |