Forum » Pomoč in nasveti » adblock plus problem slike
adblock plus problem slike
cyborg077 ::
mam eno težavo, namreč pri kliku na slike v firefoxu(na raznih straneh), da bi jih videl v polni velikosti, kjer je to omogočeno, mi javi napako, da slika ni na voljo.
podobno se je javljala napaka za nekatere druge funkcije na strani, ampak tam sem jo odpravil tako da sem jo v adblocku onemogočil določeno stran in zdaj je ok, no za slike ne gre tako...
če adblock onemogočim pa se slike normano prikažejo.
no v tem primeru govorim za bolho(ampak pri firefoxu se to pojavlja, da ne pokaže slik tudi na raznih drugih straneh, seveda ko je vklopljen adblock plus)
podobno se je javljala napaka za nekatere druge funkcije na strani, ampak tam sem jo odpravil tako da sem jo v adblocku onemogočil določeno stran in zdaj je ok, no za slike ne gre tako...
če adblock onemogočim pa se slike normano prikažejo.
no v tem primeru govorim za bolho(ampak pri firefoxu se to pojavlja, da ne pokaže slik tudi na raznih drugih straneh, seveda ko je vklopljen adblock plus)
www.isstrani.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | linux (Mint) in varnostOddelek: Pomoč in nasveti | 1216 (1144) | tony1 |
» | Izšla Opera 12 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20779 (15867) | Ganon |
» | Opera 10 z 10 milijoni prenosov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 8338 (5864) | JoskoMacher |
» | Izšel Firefox 1.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11997 (9244) | marhyo |
» | Mozlla Firefox - tresenjeOddelek: Omrežja in internet | 1307 (1103) | largie |