» »

Problem s PC-jem

Problem s PC-jem

JamesTheMan ::

Pozdravljeni, pred nekaj dnevi sem na kompu menjal ohišje. Novega sem vzel zaradi boljšega zračenja in hlajenja. Ko sem vse komponente vstavil, mi je komp normalno deloval, na novo sem naložil sistem in vse. Temperatura v ohišju je bila skozi med 22 in 23 stopinjami. Potem mi je dva dni deloval normalno, nakar se mi danes sam od sebe ugasne. Nič nisem delal na njem, edino vlekel sem iz torentov, monitor je bil ugasnjen. Ko sem ga poskušal ponovno vklopiti se ni odzval. Ko pritisnem tipko power se nič ne zgodi. Sem preveril vse kable in so ok.

Ve kdo kaj bi lahko bila težava?


Hvala in lp.

Hayabusa ::

Poskusi zagnati napajalnik brez os. plošče.

Tu piše kaj moraš povezati:
https://slo-tech.com/clanki/2nap/2nap.s...

JamesTheMan ::

Si mi dal težko delo. :) Nisem glih štromar tak, da se v tole raje ne bom spuščal. Bom si probal nekje napajalnik sposodit pa da vidmo če je to vzrok.

Dober dan ::

Ne blefiraj. Vzemi kos zice ali nekaj prevodnega in vtakni en konec na 24 pinskem prikljucku v luknjo, kjer je zelen kabel. Drugi konec pa vtakni kamorkoli hoces, samo da je tja vezan crni kabel. Vse delas z 24 pinskim konektorjem oz 20 ce imas se starega. Nimas kaj zaj***t. Sekunda dela.

BorutK-73 ::

Če ti lučka na osnovni plošči gori, probaj zamenjat reset in power stikalo in vklopi na reset stikalu. Sem imel tak problem ne dolgo nazaj in je crknil power on stikalo.;((

JamesTheMan ::

Da javim kaj je bilo narobe. Skurilo mi je grafično kartico. Je pa zanimivo, ker mi ni nič piskalo, zato niti nisem pomislil da bi bila grafična vzrok. Ima kdo izkušnje z uveljavljanjem garancije pri skurjeni grafični? Naj povem, da ni bilo na grafični nobenih posegov in navijanja, skurlo jo je iz lepega...

bdoxx ::

kako veš da je grafa fuč?

JamesTheMan ::

Ker so mi na servisu dali noteri drugo grafično in komp dela kot je treba. So prvo sumili napajalnik ali pa plato, vendar ko so probali na drugem napajalniku je bilo še vendo isto. Prav tako pri plati. Ker je skurjena grafična še v garanciji sem jo poslal nazaj prodajalcu, bomo videli kak bo odgovor.

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se prižge, a ne odziva

Oddelek: Pomoč in nasveti
455378 (4559) m0LN4r
»

Asus p8z77 deluxe problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
232283 (2040) Brias
»

Računalnik se noče zagnati

Oddelek: Pomoč in nasveti
156252 (5602) Uporabnik-6
»

Nov napajalnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
252489 (2217) Hribowc
»

[ATI x600] Zmrzovanje racunalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
161169 (1026) d0rK

Več podobnih tem