Forum » Šola » Tehnologija v "Star Trek"
Tehnologija v "Star Trek"
VANR ::
Pozdravljeni!
Za šolo moram narediti 10 minutno predstavitev tehnologije v Star Trek. Se pravi- NE zanimajo me "navadni podatki": kdo je delal serijo, kdo igra noter, koliko delov je,.... ampak samo tehnologija, ki se pojavlja znotraj teh serij/filmov.
Nekaj takega bi bilo tudi zaželjeno (samo za Star Trek):
Zdaj, prosim vas, če mi lahko pomagate pri iskanju teh informacij, da lahko naredim seminarsko, namreč gre se mi za dobro oceno, sam pa nimam preveč pojma o Star Trek-u... :/
Hvala!
Za šolo moram narediti 10 minutno predstavitev tehnologije v Star Trek. Se pravi- NE zanimajo me "navadni podatki": kdo je delal serijo, kdo igra noter, koliko delov je,.... ampak samo tehnologija, ki se pojavlja znotraj teh serij/filmov.
Nekaj takega bi bilo tudi zaželjeno (samo za Star Trek):
Zdaj, prosim vas, če mi lahko pomagate pri iskanju teh informacij, da lahko naredim seminarsko, namreč gre se mi za dobro oceno, sam pa nimam preveč pojma o Star Trek-u... :/
Hvala!
black ice ::
Na teh dveh povezavah imaš dovolj snovi, da lahko prosto govoriš uro, če ne več. Na Wiki povezavi poglej pod Further reading ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Star Trek Beyond (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 19035 (606) | Gregor P |
» | Star Trek 4 (2019) (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 20165 (1272) | delavec44 |
» | Star Trek 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 28540 (24168) | Dami |
» | StarTrek fan? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11176 (9737) | nicjasno |