Forum » Mobilne tehnologije » Nokia C5-00 Zlomljen zaslon - prenos imenika na SIM
Nokia C5-00 Zlomljen zaslon - prenos imenika na SIM
OttoParts ::
Torej na Nokii C5-00 se je zlomil zaslon in se sedaj na njem nič ne vidi (razen črnine v sp. levem kotu), osvetljava dela.
Zanima me, kako bi lahko prenesel imenik iz telefona na SIM po "slepi" metodi. Ali pa kako lahko po slepi metodi Nokio priključim preko usb na PC. Namreč, ker se ne vidi na zaslonu nič tudi ne morem izbrati nobenih menijevi in ničesar.
Običajna navodila, ki sem jih našel so uporabna samo z delujočim zaslonom.......
Zanima me, kako bi lahko prenesel imenik iz telefona na SIM po "slepi" metodi. Ali pa kako lahko po slepi metodi Nokio priključim preko usb na PC. Namreč, ker se ne vidi na zaslonu nič tudi ne morem izbrati nobenih menijevi in ničesar.
Običajna navodila, ki sem jih našel so uporabna samo z delujočim zaslonom.......
Sba ::
Si poskusil z Nokia Suite? Ni hudič, da ne bi tudi na slepo zadel s kakšnim načinom naj se ti telefon poveže z računalnikom. Če se ne motim, je treba prej še tipkovnico odkleniti.
Na servisih imajo običajno neko napravo za kopiranje imenika, a storitev zaračunajo. Lahko povprašaš tudi pri svojem operaterju, kjer so običajno bolj ustrežljivi.
Na servisih imajo običajno neko napravo za kopiranje imenika, a storitev zaračunajo. Lahko povprašaš tudi pri svojem operaterju, kjer so običajno bolj ustrežljivi.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
OttoParts ::
Preko Nokia Suit mi ga ne zazna - na slepo mi ga je "uspelo" nastavit na nekakšno kamero (??) in zato je povezava neuspešna.
Bom pa poskusil pri operaterju.
Hvala!
Bom pa poskusil pri operaterju.
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo P70 mi je padel v vodo.Oddelek: Mobilne tehnologije | 1863 (966) | korenje3 |
» | Poslovni telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 8513 (6015) | cuxoh |
» | Nokia maps ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1159 (981) | mat xxl |
» | Nokia X6 firmware updateOddelek: Mobilne tehnologije | 2639 (2061) | krneki0001 |
» | Razbit display, imenik in Nokia 6230Oddelek: Mobilne tehnologije | 2206 (2037) | -ziga- |