» »

Kateri skener (ali multifunkcijska napava)

Kateri skener (ali multifunkcijska napava)

B0rg ::

Kateri skener priporočate kupiti (največ za čim manj denarja) za normalno domačo uporabo?
Se bolj splača kupiti posamezno skener ali kar multifunkcijsko napravo?

Maglorfin ::

Ravno pred kratkim sem nabavil večfunkcijsko napravo Canon Pixma MG5350 in sem z njo (po preizkusu vseh funkcij) zelo zadovoljen. Glede na to, kako zmogljiva je naprava, je cena za moje pojme res zelo ugodna (na Mimovrste 99 EUR), tako da če že rabiš skener, daj teh 100 EUR, pa dobiš zraven še kopirca (deluje odlično!) in printer. Povežeš jo enostavno prek wirelessa, če jo daš še v skupno rabo, pa jo brez problema uporablja tudi več ljudi v hiši. Ima tudi kakovosten barvni ekranček, čitalec kartic in intuitiven meni (tudi v slovenščini; npr. za fotokopiranje in printanje fotk direktno s kartic ne rabiš povezave s PC-jem). Skratka, kar se mene tiče, zadetek v polno, ti boš pa glede na svoje želje in potrebe že sam najbolje vedel, kaj boš nabavil.

Aja, kar se skenerjev tiče, imam pa kar dobre izkušnje s HP-jem.
When you look into the abyss,
the abyss also looks into you.

jnovak ::

Sem sem imel v preteklosti večjo All in One napravo, a sem zamenjal (preveč prostora zavzame, pa tudi nisem printal/skeniral/kopiral tako pogosto, da bi izkoristil ves potencial naprave).
Pred cca 2 letoma sem zamenjal na manjšo AiO napravo (še vedno seveda skenira A4 format), vložišče za liste se pa lahko zloži, kar mi je super. Poleg tega ima tudi le 2 kartuši - črna & barvna (večji jih je imel 5). In kar meni najbolj prav pride: WiFi, da se lahko brezžično povežem z različnimi napravami v drugih sobah & printam ... posledično manj kablov :-)

Imam HP DeskJet serija 3***. Kot omenjeno že ene 2 leti. Novejši modeli (HP Deskjet Ink Advantage 3515 oz. 3525) so še boljši, saj podpirajo Ink Advantage - boljši izkoristek in nižje cene kartuš! Cca 10 EUR cenejša je serija 2***, ampak nima WiFi-ja.

Edit: kot vidim je tam-tam s ceno (pod 100 EUR) tudi serija 4*** (HP DeskJet 4615)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jnovak ()

koyotee ::

Hp=sranje, sedaj mi sluzi epson sx125

http://reviews.cnet.com/best-all-in-one...
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: koyotee ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17039170 (22884) gazer
»

Vprašanje - skener

Oddelek: Pomoč in nasveti