Forum » Mobilne tehnologije » Skrita številka - SMS
Skrita številka - SMS
bigbug ::
Pozdravljeni,
zanima me ali je kako možno poslati sms sporočilo brez, da se prejemniku izpiše mobilna številka?
Zanimam se namreč za nakup garaže in je objavljena mobilna številka v tujini in sem malo skeptičen in bi rad prodajalcu sporočil mail naslov na katerem bi potemem urejal naprej.
Lp
zanima me ali je kako možno poslati sms sporočilo brez, da se prejemniku izpiše mobilna številka?
Zanimam se namreč za nakup garaže in je objavljena mobilna številka v tujini in sem malo skeptičen in bi rad prodajalcu sporočil mail naslov na katerem bi potemem urejal naprej.
Lp
JesseP ::
http://www.smsapi.si
Poskusi to. Se da poslati z "imenom" brez številke. Na začetku je celo nekaj smsov brezplačnih.
Nisem pa prepričan, da se da v tujino :/
Poskusi to. Se da poslati z "imenom" brez številke. Na začetku je celo nekaj smsov brezplačnih.
Nisem pa prepričan, da se da v tujino :/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17025 (5534) | zavajon |
» | Sistem za prejem SMSov na mail ali v aplikacijoOddelek: Mobilne tehnologije | 1100 (989) | Invictus |
» | Kako poceni telefonirati v tujinoOddelek: Omrežja in internet | 1772 (1557) | NazgulRR |
» | Dropbox dobil dvostopenjsko avtentifikacijoOddelek: Novice / Varnost | 6520 (5357) | RejZoR |
» | Bomo res dobili nove tel. št.? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6230 (4627) | ahac |