Forum » Strojna oprema » Lenovo Y500 + msata disk
Lenovo Y500 + msata disk
Pat_MaGroin ::
Ojla!
Če hočemo obdržat DVD-RW IN 1 TB HDD, potem je edini pravi način, da se kupi msata disk in se ga namontira v za to pripravljeno režo? Gledal sem Crucial m4, ki naj bi bil med msata diski zelo dober.
Ima kdo morda izkušnje iz prve roke?
Hvala in LP,
PIC
Če hočemo obdržat DVD-RW IN 1 TB HDD, potem je edini pravi način, da se kupi msata disk in se ga namontira v za to pripravljeno režo? Gledal sem Crucial m4, ki naj bi bil med msata diski zelo dober.
Ima kdo morda izkušnje iz prve roke?
Hvala in LP,
PIC
azislo ::
Hej,
jaz sem potem nabavil Lenovo Y580, ki je dosti slična zadeva. Dokupil sem Crucial m4 mSATA 128Gb in sem zadovoljen. Mogoče bi sedaj kupil raje 256Gb različico, a vseeno mislim, da bo zadostovalo.
Kar se tiče hitrosti nisem kaj veliko testiral, malo sem preletel forume in teste na internetu.
jaz sem potem nabavil Lenovo Y580, ki je dosti slična zadeva. Dokupil sem Crucial m4 mSATA 128Gb in sem zadovoljen. Mogoče bi sedaj kupil raje 256Gb različico, a vseeno mislim, da bo zadostovalo.
Kar se tiče hitrosti nisem kaj veliko testiral, malo sem preletel forume in teste na internetu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: azislo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri SSD? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 21273 (3277) | hojnikb |
» | SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 9780 (7389) | Mare2 |
» | Inštalacija Win na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 4132 (3199) | Mare2 |
» | Optimizacija prenosnika HP Z Book 15 i7Oddelek: Strojna oprema | 1602 (1431) | Qushaak |
» | msata drive v laptopu -> bootable?Oddelek: Pomoč in nasveti | 769 (624) | Alen T 1978 |