Forum » Pomoč in nasveti » Problem z fps-ji
Problem z fps-ji
mraski ::
Ko igram npr. Lol, imam kakšno igro (približno v eni od petih) tudi 60 fps, kar pomeni da skoraj nič te šteka, takoj naslednjo pa imam 20 fps, kar pomeni, da je praktično nemogoče igrati saj nenormalno šteka (ping je vedno konstanten, tako da ni problem v tem).
Računalnik je ravno formatiran, vendar je enako kljub temo, da so mi včasih delale veliko bolj zahtevne igre od lol?
Hvala
Računalnik je ravno formatiran, vendar je enako kljub temo, da so mi včasih delale veliko bolj zahtevne igre od lol?
Hvala
- polepsal: Gandalfar ()
mraski ::
Hd 6850, 8GB rama, matična neka Asus ph755.
Driverji so za grafično in matično najnovejši.
Ni možnosti, da je virus, saj je kljub 2x inštalaciji windowsov vse enako.
Danes sem poizkusil COD 2, vendar igranje preprosto ni mogoče, saj vidim samo slike.
Če kdo ve kaj bi lahko bilo narobe bi prosil, da pove, saj je tole res zelo moteče.
Driverji so za grafično in matično najnovejši.
Ni možnosti, da je virus, saj je kljub 2x inštalaciji windowsov vse enako.
Danes sem poizkusil COD 2, vendar igranje preprosto ni mogoče, saj vidim samo slike.
Če kdo ve kaj bi lahko bilo narobe bi prosil, da pove, saj je tole res zelo moteče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gaming računalnk slab v igrah (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4223 (2778) | opeter |
» | Težave z računalnikomOddelek: Strojna oprema | 1269 (1201) | Riff |
» | Nakup novega(gamer) namiznega računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13803 (12692) | DrYuri |
» | Rahlo zatikanje slikeOddelek: Zvok in slika | 2446 (2131) | Sssaga |
⊘ | Assassins Creed FPS PROBLEM!Oddelek: Igre | 2308 (1960) | krispe |