Forum » Pomoč in nasveti » problem z maminim prenosnim
problem z maminim prenosnim
Limona ::
torej ne se smejat ampak situacija je takšna
flashali smo bios ampak je med flashanjem računalnik crknil in se ga ni dalo več zagnati potem ko sem hotela inštalirati windows xp je napisalo da računalnik nima trdega diska, potem sem naložila nek ubntu in zdaj dela, vendar ko hočem naložiti windows xp še zmeraj ne zazna diska.Mogoče ve kdo v čem je tažava?
flashali smo bios ampak je med flashanjem računalnik crknil in se ga ni dalo več zagnati potem ko sem hotela inštalirati windows xp je napisalo da računalnik nima trdega diska, potem sem naložila nek ubntu in zdaj dela, vendar ko hočem naložiti windows xp še zmeraj ne zazna diska.Mogoče ve kdo v čem je tažava?
Mesar ::
Na strani proizvajalca dobis driver za SATA kontroler, XPji se majo s tem probleme...
Your turn to burn!
http://support.ts.fujitsu.com/content/Q...
Sicer pa kaj se sikiraš, sej b o mami počasi delalo ne tebi
Sicer pa kaj se sikiraš, sej b o mami počasi delalo ne tebi
Your turn to burn!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mesar ()
Limona ::
okey, ka zej nej z tem driverjom na ubuntu ga nemorem zagnat ker ne podpira exe fajlov win xp pa nemorem naložit...
sandmat ::
naredi CD z sliko inštalacije XPjev z dodanimi driverji. Ta program je v pomoč: http://www.nliteos.com/
BorutK-73 ::
Pa si prepričana da je ubuntu inštaliran, ker ubuntu ima tudi live opcijo ko daš DVD noter in imaš zdaj mogoče live ubuntu - nič ni na disku.
Že druga tema o neuspelem flashanju biosa v dveh dneh! Če dela, dont fix it!!
Že druga tema o neuspelem flashanju biosa v dveh dneh! Če dela, dont fix it!!
Zakaj ne? Je treba služit s prodajo prenosnikov, ker samo plat tak ne dobiš
Your turn to burn!
2loud4u ::
torej ne se smejat ampak situacija je takšna
Dobi boljšo kopijo xp-ja.
c^2=E/m
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz|16MB L2
Cache|Sapphire HD6850|4GB FB-DIMM|HP 575W
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz|16MB L2
Cache|Sapphire HD6850|4GB FB-DIMM|HP 575W
Duhec ::
Če bi zajebala flešanje se komp tud dvignu ne bi, torej je flešanje po vsej verjetnosti uspelo, spremenilo nastavitve za sata mode iz ide na ahci in zdaj se komp ne dvigne.
Kot je nakazal @Hayabusa, pošnofaj v Cmos nastavitve biosa, najdi sata mode, ga spremeni v ide način in poizkusi butnit z diska. Upam, da ga med telovadbo z Linuxom in ostalimi poizkusi nisi kaj povozila.
Poročaj.
Kot je nakazal @Hayabusa, pošnofaj v Cmos nastavitve biosa, najdi sata mode, ga spremeni v ide način in poizkusi butnit z diska. Upam, da ga med telovadbo z Linuxom in ostalimi poizkusi nisi kaj povozila.
Poročaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Instalacija windows 7 na IDE diskOddelek: Operacijski sistemi | 1112 (925) | solatko |
» | Laptop: težava s trdimi diskiOddelek: Strojna oprema | 2334 (2051) | solatko |
» | Instalacija XP ne najde diskaOddelek: Operacijski sistemi | 6018 (4881) | fredyjetle |
» | vista problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3159 (2818) | markk1 |
» | V3505 AMILO PROOddelek: Kaj kupiti | 1186 (1058) | Samson |