Forum » Omrežja in internet » adsl 2 comp
adsl 2 comp
Jochaan ::
Naročil sem ADSL 2M študentski.
Pa me zdej zanima :
Doma imam 2 računalnika, ki sta v mreži. In sedaj bi na enem bil adsl, do interneta na drugem pa bi se dostopalo preko mreže.
Kako ????
Pa me zdej zanima :
Doma imam 2 računalnika, ki sta v mreži. In sedaj bi na enem bil adsl, do interneta na drugem pa bi se dostopalo preko mreže.
Kako ????
Jeebs ::
Če jst prov razumem, kaj hočeš, pol je odgovor enostavno. Kupit morš še eno omrežno (ena za povezavo ADSL, druga za med računalnika), potem pa na računalniku z ADSL usposobit ICS (Internet Connection Sharing).
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
Jeebs ::
Start, Programs, Accessories, Communications. Pol maš pa tm Home Networking Wizard. Bolj točno ti na žalost neb znal povedat, ker tega še nism delu.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
ali3n ::
Jochan - povej katera sistema imaš inštalirana na obeh računalnikih. Bomo lažje pomagali...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
primozetoo ::
DA nebom po nepotrebnem odpiral nove teme bom kar tuki prasal.
Imam Adsl,switch,3 rac in vse dela lepo in prav.Zdej pa bi rad uzel studentski paket 2 ali 4mb bom se vidu in tukaj sm v dvomih.A ce uzamem studentski paket bom se zmeraj lahko imel vse 3 racunalnike istocasno vspostavljeno na netu?
Ker nekateri pravijo da na studentskem lahko samo 2 gresta na net.Kako je zdej ta stvar ??
Imam Adsl,switch,3 rac in vse dela lepo in prav.Zdej pa bi rad uzel studentski paket 2 ali 4mb bom se vidu in tukaj sm v dvomih.A ce uzamem studentski paket bom se zmeraj lahko imel vse 3 racunalnike istocasno vspostavljeno na netu?
Ker nekateri pravijo da na studentskem lahko samo 2 gresta na net.Kako je zdej ta stvar ??
ali3n ::
Meni so na Siol Helpdesku (080 1000) pred kakim mesecem rekli takole:
"navadni paketi" - največ 4je
"študentski" - največ 2
Najbolje da sam pokličeš in jih vprašaš... (tvoj klic je brezplačen!)... pa prosim napiši, kaj si zvedel...
"navadni paketi" - največ 4je
"študentski" - največ 2
Najbolje da sam pokličeš in jih vprašaš... (tvoj klic je brezplačen!)... pa prosim napiši, kaj si zvedel...
- "Rozi vidm." "S psom!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko rač. na telemach?Oddelek: Omrežja in internet | 1428 (1034) | pivmik |
» | Dražji ADSL pri SiOLu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 17967 (11650) | Keyser Soze |
» | razdeljen ADSLOddelek: Kaj kupiti | 1839 (1311) | bbombek |
» | Siol adsl!Oddelek: Omrežja in internet | 2406 (1793) | SkIDiver |
» | Študentski ADSLOddelek: Omrežja in internet | 3551 (1858) | pivmik |