» »

Download Accelerator

Download Accelerator

Jeebs ::

En lep pozdrav vsem! Imam en hudo beden problem in ne vem, kako se ga rešit. 2 tedna nazaj sem inštaliral najnovejšo verzijo Download Acceleratorja in ker mi čez nekaj dni nečesa ni hotl pravilno dol potegnit, sem stvar odinštaliral. Imam pa problem z intergracijo v Netscape. Iz IE se je stvar lepo odmontirala, pri Netscape (7.01 seveda) pa je očitno nekaj narobe, saj mi vsakič ko hočm neki dol povlečt napiše ''Download Accelerator could not be loaded...''. A mogoče kdo ve, kaj moram odstranit (predvidevam da iz registra), da bo stvar spet delovala? Norton System Works napake ne zaznajo. ;(
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

Tr0n ::

Hmm, ce si pravilno odinstaliral DA, potem ne bi smelo bit problemov. Ce ne pac Netscape odinstaliraj in na novo namesti.

Hm... Deinštalacija Netscape-a mi ne diši kaj preveč, ker sm se že tko al tko preveč jebu, da sm nazaj dobu ves mail. Tko da mislm, da bom še neki cajta počaku na kako bolj konkretno rešitev.

Predator ::

kaj pa če bi dap instaliral nazaj, potem pa najprej v options izklopil "integrate into netscape...." nato pa še izklopil "lauch download... at startup", rebootal in ga nato removal?

Klemenn ::

run ; regedit ; odstrani vse v zvezi z DAP

:\

Stvar rešena! Z registry sem poskusil, pa ni uspelo. Nato sem iz backupa povrnil prejšnje stanje registry in šel za foro še 1x prebrat DAP FAQ. Probleme je delala datoteka npdap.dll v Netscape-ovi mapi, ki skrbi za intergracijo DAP z Netscape. Če ima še kdo podobne probleme, se datoteka enostavno izbriše, pa stvar dela. Hm... Razmišljam, da bi vseeno še vse zapise v registry o DAP-u izbrisal. Očitno ne delajo problemov, tako da tle bi pa prosu za nasvet. Ker 1x sm se že spravu delat neki podobnga, pa se mi pol Windoze niso več zbudile.

BTW, med iskanjem po registry sem opazil še nekakšen download accelerator. A ima mogoče kdo idejo, kako poiskat vse take stvari, pa da se nepotrebno odstrani iz sistema? Ker jst nimam pojma, kako je ta stvar gor zašla. Ta drugi accelerator mislm. HKEY_CLASSES_ROOT\APPLICATIONS\AdobeDownloadManager.exe. Se komu sanja kaj naj bi to bilo???;(

roCkY ::

Hvala, sem že odstranu to navlako! :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hude težave pri ADSL-u in FTPjih

Oddelek: Omrežja in internet
321458 (1075) koyotee
»

kir internte brskalnik imate??

Oddelek: Omrežja in internet
251935 (1527) JLP
»