Forum » Sedem umetnosti » Kdo je izvajalec: Forever young?
Kdo je izvajalec: Forever young?
BlackHole ::
Verjetno poznate številne dance mixe pesmi Forever young. Najbolj poznana sta od Interactive, zadnji pa mislim da je od Alphaville. Mene pa zanima, kdo je izvajalec originala te pesmi. Sem iskal po Imeshu, pa je neverjetno veliko izvajalcev s tem naslovom, vendar še nisem našel pravega. Vsaj mislim, v bistvu sploh ne vem ali sem že original slišal, samo si predstavljam kako bi naj "slišal" glede na remixe.
barbarpapa1 ::
Hojla!
Besedilo za Forever young (pa glasbo tudi) je spisal nek Bob Dylan...So pa Alphaville dodali povsem drugo melodijo. Originalno pa je uporabil Domiceljev Tomaž, ki je zadevo v Slovenščino prestavil....
Aja, original lahko slišiš TUKAJ
Pa fajn poslušanje želim...
LP
Jože
Besedilo za Forever young (pa glasbo tudi) je spisal nek Bob Dylan...So pa Alphaville dodali povsem drugo melodijo. Originalno pa je uporabil Domiceljev Tomaž, ki je zadevo v Slovenščino prestavil....
Aja, original lahko slišiš TUKAJ
Pa fajn poslušanje želim...
LP
Jože
Pa to pesem od Boba Dylana imam, pa se mi ni zdelo, da bi lahko bila original. Hvala vseeno.
Ne, ne mislim Alphaville, ampak mislim original, kot sem rekel. Veš kaj je original menda. Ja zgleda, da bo res Bob Dylan. Je pa ena redkih, ki praktično ni podobna novejšim remixom.
Ja Thomas, saj Google je cool, samo kako naj vem, kateri izvajalec bo pravi, če pa je pesmi (izvajalcev) s takšnim naslovom več. Pesem moram slišat. Samo v tem primeru se je zgodilo, da sem jo slišal in je nisem prepoznal, zato pa sem rabil nekoga da mi to pove.
Ja Thomas, saj Google je cool, samo kako naj vem, kateri izvajalec bo pravi, če pa je pesmi (izvajalcev) s takšnim naslovom več. Pesem moram slišat. Samo v tem primeru se je zgodilo, da sem jo slišal in je nisem prepoznal, zato pa sem rabil nekoga da mi to pove.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BlackHole ()
Sem ugotovil, da tista od Bob Dylana ni prava oz. ni pesem, ki jo iščem. Mora bit nekdo drug izvajalec, ker sem jo zadnjič slišal. Ta od Dylana je nekak preveč country.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ustanovitelji ThePirateBay.com dokončno obsojeni .. pomoči (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / NWO | 70798 (63417) | ]Fusion[ |
» | Brskanje po internetu s kitajskega bregaOddelek: Novice / NWO | 9179 (7281) | 680x0 |
» | 100 najboljših pesmi vseh časovOddelek: Loža | 29318 (28666) | El Nino |
» | priredbe - The Best OfOddelek: Sedem umetnosti | 2566 (2197) | TheJack |
» | Vaš najboljši komad (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Sedem umetnosti | 22924 (16934) | AnWar |