Forum » Operacijski sistemi » Premik EXT3 particije in problem s podatki
Premik EXT3 particije in problem s podatki
d0rK ::
Včeraj sem hotel disk na katerem je bilo več ext3 particij in ena swap particija spraviti na eno samo veliko ext3 particijo. Vse particije ki sem jih pobrisal so se nahajale pred tisto največjo ext3 kateri sem jih želel pripojiti. Pobrisal sem vse manjše particije in povečal velikost obstoječe particije na "sprednjem" koncu. Pri tem je prišlo do premika particije.
Zdaj mi vse folderje vidi kot datoteke. Nedostopni so v Linuxu in Winsih [z ext2fsd]. Ali je kakšna možnost rešitve podatkov?
Hvala.
Zdaj mi vse folderje vidi kot datoteke. Nedostopni so v Linuxu in Winsih [z ext2fsd]. Ali je kakšna možnost rešitve podatkov?
Hvala.
kloko ::
Če še nisi "popravljal" datotečnega sistema s kakšnim orodjem, potem je rešitev čisto enostavna: popravi začetek in konec particije TOČNO na isto mesto, kjer sta bila prej.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Particije - najboljša postavitevOddelek: Operacijski sistemi | 1786 (1640) | Pegaz |
» | Ne igrajte se s particijami!Oddelek: Operacijski sistemi | 2697 (1869) | drejc |
» | Ubuntu -instalacija - particijeOddelek: Operacijski sistemi | 1458 (1318) | BlaY0 |
» | [Linux] pretvorba reiserfs v ext3Oddelek: Operacijski sistemi | 1600 (1509) | kekz |
» | Noob wants to install Linux :)Oddelek: Operacijski sistemi | 1857 (1469) | CCfly |