Forum » Zvok in slika » Kakšna so vaša namizja???
Kakšna so vaša namizja???
bastadu ::
No, da vidimo, kako zgledajo vaša namizja. Če že nimate svoje slike kje na netu, potem pošljite sliko vašega namizja na tale link (sliko kopirate in prilepite, tako kot v explorerju) in v odgovoru naredite povezavo nanj (ne je limat na odgovor, ampak dajte samo link, če ne se bo stran predolgo loudala...). Pa še nekaj: slike shranjujte v .jpg formatu, de nebo vse predolgo!!! Če bodo slike predolge, grejo dol iz starni! Naj nebojo večje od 150kb, če so na prejšnjem linku. Če imate pa nekje drugje shranjeno fotko, pa ni problema... Za slike uporabite svoja imena in ne prepisujte drugih!
Aja pa še to: Če ne veste, kako bi "posneli" sliko vašega namizja pojdite semle!
Aja pa še to: Če ne veste, kako bi "posneli" sliko vašega namizja pojdite semle!
- spremenilo: bastadu ()
No tule je pa moje namizje! Dolgocajtno, a ne? So vaša boljša? Seveda so! Na plan z njimi!
Če vam zadeva ne deluje tako kot bi morala, pojdite na Shift+tale link in desno tipko in "Kopiraj v mapo" oz "Copy To Folder", potem lahko željeno sliko odprete z diska...
Ej, sasox!
A si lohk vidu mojo sliko, ker še nevem če vam stvar sploh deluje?? Jaz do tvoje nisem mogu, pa nevem zaka, ni mi jo zlovdal...
A si lohk vidu mojo sliko, ker še nevem če vam stvar sploh deluje?? Jaz do tvoje nisem mogu, pa nevem zaka, ni mi jo zlovdal...
sasox ::
Ja jst sem vidu tvojo ze na prvem linku...........dej pust neki časa da se nalouda (100KB dolga) ker jim serverji zgleda spet neki štekajo
Marjan ::
dobr namizje je tak kakrsno je ozadje slo-techa!
najhitrejs se nalouda crn, tud ce mas hitr procesor!
najhitrejs se nalouda crn, tud ce mas hitr procesor!
No kje ste zdaj privrženci Linux-a in drugih NE-MS operacijskih sistemov!!! Na plan z vašimi namizji!!!!
OrlyTM ::
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
ferjan: To ozadje je pa sigurno v Bryceu naret, an ne? Povej če se motim!
roscha: Zelo dober okus imaš...
roscha: Zelo dober okus imaš...
Tomi ::
Tale bo pa težka, ker nisem doma.. Ampak bom vseeno skušal skupaj spacati.. Za osnovo je tale, potem pa je še gor nekaj slik od tule.. Active DT pač...
metrodusa.blogspot.com
ferjan ::
bastadu:Motiš se.....al pa tud ne. Ozadje sem po pravici povedano snel nekje z neta in sem ga v nedotaknjeni obliki posredoval tudi vam.
Lepo bi blo ce bi tud ostali poslali le slilkco od ozadja...da bi si jih malce izmenjali.
lp
Lepo bi blo ce bi tud ostali poslali le slilkco od ozadja...da bi si jih malce izmenjali.
lp
JLP ::
Za to bo pa treba novo temo odpret. Na primer Kakšna so vaša ozadja.
Tukej je govora o namizjih kamor pa tud ikonce pa taskbar pa podobn spadajo.
Tukej je govora o namizjih kamor pa tud ikonce pa taskbar pa podobn spadajo.
Live long and prosper!
Točno tako, kot je rekel JLP! Ta tema je za namizja in ne za ozadja, zato prosim da devajte slike VAŠEGA namizja, vključno z ikonami...
3LeR. ::
da vsi skupaj very impresivo
1. dej probite spremenit resulucijo slke preden jo objavte ker se mal dolg loada
2. ce mas v winsih ozdja se 25% ves sesuvajo: dokzano
ok tuki je moj 1280x1024
1. dej probite spremenit resulucijo slke preden jo objavte ker se mal dolg loada
2. ce mas v winsih ozdja se 25% ves sesuvajo: dokzano
ok tuki je moj 1280x1024
SandMan ::
No tle si pa nekak lahka ogledate skrinšute z mojga namizja. Slike so mal vecje sam sevedno enmal slabsa kvaliteta ... eko slika numero 1 ter slika numero 2
Sleep with one eye open ...
ns-miha ::
Ej Sandman kak si to naredu s ikonami in ozadjem!
a mas linux al win98,2000,95,xp.
dej povej no ka je ful zakon met tak desktop !!!
Lp Miha
a mas linux al win98,2000,95,xp.
dej povej no ka je ful zakon met tak desktop !!!
Lp Miha
SandMan ::
bastadu: nebo drzalo pousem
Zadeva je pa nekak sledeca:
Izdelek je nekak montaza med WindBlindsom ter LiteStep zadeva pa ni lih preprosta za nastavit. Doticni program (LiteStep) je zamenjava za usem znan MS explorer, v katerem je dejasno desktop okolje nastavljeno (shell lupina = explorer) kar se lepo vidi v c:/windows/system.ini pod shell= ... (mal teorije kaj cmo )
LiteStep je tako zamenjava za shell lupino, ter naj vam povem da je dosti hitrejsa od MS lupine. Za razliko od drugih programov ki se i zazenejo sproti in ti preuredijo samo okolje ter pozrejo mnogoprevec sistemskega pomnilnika (posebi se ce nisi ponosen lastnik mocne masine )
Ce te sicer zanima vec od LiteStep si potemtakem oglej to stran .
V blizni prihodnosti pa nameravam postaviti stran kamor bojo vsa navodila , teme etc ce bi blo zanimanje (mam pac prevec free cajta )
Spodbuda nebi skodla
Zadeva je pa nekak sledeca:
Izdelek je nekak montaza med WindBlindsom ter LiteStep zadeva pa ni lih preprosta za nastavit. Doticni program (LiteStep) je zamenjava za usem znan MS explorer, v katerem je dejasno desktop okolje nastavljeno (shell lupina = explorer) kar se lepo vidi v c:/windows/system.ini pod shell= ... (mal teorije kaj cmo )
LiteStep je tako zamenjava za shell lupino, ter naj vam povem da je dosti hitrejsa od MS lupine. Za razliko od drugih programov ki se i zazenejo sproti in ti preuredijo samo okolje ter pozrejo mnogoprevec sistemskega pomnilnika (posebi se ce nisi ponosen lastnik mocne masine )
Ce te sicer zanima vec od LiteStep si potemtakem oglej to stran .
V blizni prihodnosti pa nameravam postaviti stran kamor bojo vsa navodila , teme etc ce bi blo zanimanje (mam pac prevec free cajta )
Spodbuda nebi skodla
Sleep with one eye open ...
slavc ::
TERORRIST ::
Se vam zdi znana kaj ta slika? Ja mas prav to je not v Winme
Poglejte to
Poglejte to
Keyboard not found. Press f1 to cancel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Ko Slo-tech.ovci svoj wallpaper na ogled postavijo! (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Loža | 899501 (6497) | D3m |
» | LiteStep problem!Oddelek: Programska oprema | 1203 (1123) | veteran |
» | Customizing Windows XpOddelek: Operacijski sistemi | 1482 (1152) | pivmik |
» | Kaj shell uporabiti namesto explorer.exe?Oddelek: Operacijski sistemi | 2092 (1805) | TheHijacker |
» | shell replacementOddelek: Programska oprema | 1192 (1062) | Loki |