Forum » Mobilne tehnologije » Menjava video playerja, ki predvaja rtvslo.si posnetke na Galaxy Tab
Menjava video playerja, ki predvaja rtvslo.si posnetke na Galaxy Tab
Fizikalko ::
Živjo.
Imam Galaxy Tab 10.1 (7500 varianta, Android je 3.1) in ne morem ugotoviti, kako aplikaciji rtvslo.si dopovedat, da želim uporabit za predvajanje npr MoboPlayer namesto privzetega (sem se nategnil, ker sem kliknil prvič na checkbox, da naj vedno odrpe s tem privzetim...).
Kak nasvet?
Imam Galaxy Tab 10.1 (7500 varianta, Android je 3.1) in ne morem ugotoviti, kako aplikaciji rtvslo.si dopovedat, da želim uporabit za predvajanje npr MoboPlayer namesto privzetega (sem se nategnil, ker sem kliknil prvič na checkbox, da naj vedno odrpe s tem privzetim...).
Kak nasvet?
ProGo ::
http://www.howtogeek.com/howto/43135/ho...
Meni 24ur videe zelo dobro predvaja BSPlayer FREE, za rtvslo pa ne vem.
Meni 24ur videe zelo dobro predvaja BSPlayer FREE, za rtvslo pa ne vem.
Fizikalko ::
Tole NE pali. Tako se menja default player za Android pač. Tudi, če to naredim, pa mi rtvslo vedno predvaja s tem prej izbranim.
keitai ::
Settings -> applications, pri rtvslo.si das clear defaults.
Pa updejti tablico ffs.
Pa updejti tablico ffs.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: keitai ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Download video (flash) iz rtvslo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 57076 (19486) | Pizzicato |
» | kako film, ki se predvaja v brskalnuki prenesti na disk (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17853 (10870) | SLO_Matej |
» | rtv - download posnetkovOddelek: Zvok in slika | 13857 (7114) | Valvoline |
» | Oddaje z rtvslo.siOddelek: Programska oprema | 7484 (4677) | damirb03 |
» | download odmevov z rtv.sloOddelek: Pomoč in nasveti | 4029 (3727) | sprasujem |