Forum » Loža » PayPal
PayPal
p0pz ::
Lep pozdravček vsem članom, a hkrati da kar preidem na mojo težavo.Pred nekaj dnevimi sem čistil gmail in naletel na aktiven PayPal račun, ki deluje brez težav.Ko sem se hotel vpisati mi je geslo bilo napačno ter probal razne kombinacije.Seveda probal sem z resetom gesla, ampak ta glava pozabi vse (pozabil Security Question)
Pred tem sem imel aktivno kartico, ki mi je žal potekla ter tudi odstranil iz PayPala sedaj me pa zanima, na koga se naj obrnem za obnovitev gesla? Ali naj pokličem na support.Je že kdo imel podobne izkušnje?
Pred tem sem imel aktivno kartico, ki mi je žal potekla ter tudi odstranil iz PayPala sedaj me pa zanima, na koga se naj obrnem za obnovitev gesla? Ali naj pokličem na support.Je že kdo imel podobne izkušnje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 774980 (1920) | Legon |
» | Žrtev PayPal vdoraOddelek: Loža | 7917 (2173) | HappyPills |
» | Ebay-Paypal-Top up (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15410 (9540) | dales |
» | Paypal - vdor v račun - pomoč!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 10128 (6498) | Ales |
» | Visa debit verifikacija problemOddelek: Pomoč in nasveti | 20777 (18529) | Vrocipes |