Forum » Slo-Tech » Nestrpnost moderatorjev do drugače mislečih
Nestrpnost moderatorjev do drugače mislečih
Temo vidijo: vsi

globalna80 ::
Zakaj moderatorji niso nevtralni in se ne vzdržijo prevečkratnega vmešavanja v neke debate. Ko pa ima kakšen drugačemisleči argumentirane drugačne odgovore se ga pa briše?
Great spirits have always found violent opposition from mediocre minds.
Albert Einstein
Albert Einstein
- zaklenil: Primoz ()
Aston_11 ::
1. Ker nima argumenta
2. Ker je žaljiv
3. Ker ni v povezavi s temo.
4. ...
Drugačemisleči smo vsi, s tem, da se eni vzdržimo žaljanja, pisanja stvari, ki niso v povezavi s temo itd.
Tako, da - nevtralen moderator ne obstaja. Delati mora po navodilih ST-ja.
2. Ker je žaljiv
3. Ker ni v povezavi s temo.
4. ...
Drugačemisleči smo vsi, s tem, da se eni vzdržimo žaljanja, pisanja stvari, ki niso v povezavi s temo itd.
Tako, da - nevtralen moderator ne obstaja. Delati mora po navodilih ST-ja.
Ziga Dolhar ::
Nivo argumentacije, ki se zahteva v zarotniških temah, vam je bil že mnogokrat pojasnjen.
Ga ne dosegate. Vas bodo pa zagotovo veseli na drugih forumih, recimo zazdravje, wearechange in poljub.
Na Slo-techu - Ne.
Ga ne dosegate. Vas bodo pa zagotovo veseli na drugih forumih, recimo zazdravje, wearechange in poljub.
Na Slo-techu - Ne.
https://dolhar.si/
brodul ::
Meni se zdi, da so se premalo ostri.
To je to za ta denar.
To je to za ta denar.
Pretending to be a mature adult is so exhausting.

shadeX ::
Nimaš kaj, tako je.
Ko se registriraš na Slo-tech, ti zaželijo dobrodošlico na tak način: "Mi casa es su casa", ampak še vedno moraš spoštovati pravila. Si "pod njihovo streho" in boš delal po njihovih pravilih.
Ko se registriraš na Slo-tech, ti zaželijo dobrodošlico na tak način: "Mi casa es su casa", ampak še vedno moraš spoštovati pravila. Si "pod njihovo streho" in boš delal po njihovih pravilih.

[D]emon ::
Ti nihce ne drzi pistole na tilnik in zahteva, da smetis po slo-techu, pa to vseeno pocnes. Ker tega ne maramo, si pac PNG. Kar je se dodaten razlog, da se te ne jemlje resno.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

Cisto takoj ? Jaz ga nimam. Ti tudi ne. Ce ga jype nima, pa niti ni relevantno, niti merodajno.
Magic1 ::
Mani ni jasno zakaj je na tem forumu toliko ljudi, ki so ostri nasprotniki znanosti. Potem se pa čudijo zakaj imajo naziv in se jim poste briše.
TO JE SLO-TECH, a komu ni jasno iz česa tech izhaja? Znanost in tehnologije imajo metodo delovanja, ki ni rekla, kazala ena šestnajsta soseda...
TO JE SLO-TECH, a komu ni jasno iz česa tech izhaja? Znanost in tehnologije imajo metodo delovanja, ki ni rekla, kazala ena šestnajsta soseda...
Magic

Cel kup novih userjev, ki pridejo sem natepavat teorije zarote ter ideje, ki jih ovrze ze pristop s stalisca ZKP, da o uradni znanosti ne govorimo.

francek1 ::
globalna80 je izjavil:
Zakaj moderatorji niso nevtralni in se ne vzdržijo prevečkratnega vmešavanja v neke debate. Ko pa ima kakšen drugačemisleči argumentirane drugačne odgovore se ga pa briše?
Zelo dobro vprašanje, na katerega pa boš seveda dobivala spet drugačemisleče odgovore....
Mani ni jasno zakaj je na tem forumu toliko ljudi, ki so ostri nasprotniki znanosti. Potem se pa čudijo zakaj imajo naziv in se jim poste briše.
Aja, in ti si seveda mnenja da tistega, kar se ne da izmerit, ni? Blagor tebi...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: francek1 ()
lambda ::
adapipika > PNG dobiš čisto takoj, jype pa ob sv. Nikoli.
Jype je dovolj pameten, da ve kako zadeve napisat, da (zelo verjetno) ne bo fasal PNG. Večina bučkov, ki hodijo s tem nazivom po forumu, pa žal ne ...
(par izjem je treba dopustit, ena precej znana se že nekaj časa ne oglaša več ali le zelo poredko)
Jype je dovolj pameten, da ve kako zadeve napisat, da (zelo verjetno) ne bo fasal PNG. Večina bučkov, ki hodijo s tem nazivom po forumu, pa žal ne ...
(par izjem je treba dopustit, ena precej znana se že nekaj časa ne oglaša več ali le zelo poredko)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lambda ()

Cisto takoj ? Jaz ga nimam. Ti tudi ne. Ce ga jype nima, pa niti ni relevantno, niti merodajno.![]()
Bil bi presenečen, koliko PNG-jev bi bilo, če ljudje ne bi uporabljali drugih nickov..

D3m ::
adapipika > PNG dobiš čisto takoj, jype pa ob sv. Nikoli.
Saj jaz tudi nebi dobil PNG. Ampak, ker nimam določenih poznanstev na S-T-ju tudi ne pričakujem izbris naziva pa čeprav imam drugačno mišljenje.
|HP EliteBook|R7 8840U|
Primoz ::
no no D3m ... pozivanje k genocidu zagotavlja naziv vedno :D
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Samo moje skromno mišljenje Primoz.
|HP EliteBook|R7 8840U|
Magic1 ::
Eni se na žalost niti ne zavedajo, da so nekatera nihova razmišlanja ne spadajo pod "normalnimi" človeškimi normami.
Magic

Samo moje skromno mišljenje Primoz.
Tvoje "skromno mnenje" je postalo irelevantno v trenutku, ko si se strinjal s pravili foruma:
1. člen
(pridobitve francoske revolucije)
Prepovedano je spodbujati k narodni, rasni, verski, spolni ali drugi neenakopravnosti, k nasilju in vojni ter izzivati ali razpihovati narodno, rasno, versko, spolno ali drugo sovraštvo, razdor ali nestrpnost.

Eni se na žalost niti ne zavedajo, da so nekatera nihova razmišlanja ne spadajo pod "normalnimi" človeškimi normami.
Hvala, da ste dali normalno v narekovaj.
@[D]emon sicer sem pa malo že pozabil ali sem pozival h genocidu ali sem se pa samo strinjal z njim.
@Primoz ali imate vpogled v tisto določeno temo, ki sem to omenil.
|HP EliteBook|R7 8840U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()

Šur de; Jype pa lahko Churchila enači s Hitlerjem bp, ne?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: francek1 ()

Zanimivo, kako majo najvec za povedat ravno PNGji
bluefish ::
@Primoz ali imate vpogled v tisto določeno temo, ki sem to omenil.https://slo-tech.com/forum/t517559/p353...

Zanimivo, kako majo najvec za povedat ravno PNGji![]()
Posplošuješ.![]()
Cry me a river.

@Primoz ali imate vpogled v tisto določeno temo, ki sem to omenil.https://slo-tech.com/forum/t517559/p353...
Mi ne odpre....."403 fuj"
@[D]emon ni ti treba biti razočaran.
|HP EliteBook|R7 8840U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()

Sej nisem. Ti ocitno poleg ZKP-ja sepa tudi razumevanje anglescine.

Sej nisem. Ti ocitno poleg ZKP-ja sepa tudi razumevanje anglescine.![]()
Razumem. Samo ne vem, kaj želiš doseči z "vrtanjem" vame?
|HP EliteBook|R7 8840U|

Zanimivo, kako majo najvec za povedat ravno PNGji![]()
Normalno, saj nismo omejeni tako kot ostali....

Ste se bolj, zato ste pa pokasiral nazive.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Bolje ne bo nikoli (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 33723 (29086) | Aquafriend |
| » | Naj Slo-tech člani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15323 (11579) | innerspace |