Forum » Izdelava spletišč » Ponarejanje refererja
Ponarejanje refererja
MaverickT ::
Na spleni strani imam webcam, ki deluje preko sistema Camerades, ki omogoča objavljanje posnetkov z webcama samo z njihove strani (se pravi zadeva ne dela če je referer drugačen kot *.camerades.com). Zanima me če bi se referer dalo nekako ponarediti. Nekje sem že slišal, da je to mogoče.
darh ::
mala šala je to...
naprimer z cURL... da se pa tud še na bolj low-level način.. sam sem že pozabu kako...
naprimer z cURL... da se pa tud še na bolj low-level način.. sam sem že pozabu kako...
Excuses are useless! Results are priceless!
darh ::
Pozabil prej tole...
Referer ni nič drugega kot še en header, poslan skupaj z ostalim requestom serverju:
Referer ni nič drugega kot še en header, poslan skupaj z ostalim requestom serverju:
POST / HTTP/1.1
Referer: http://slo-tech.com
Accept-Language: sl
Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
...
Excuses are useless! Results are priceless!
MaverickT ::
Okej, thanx nekak mi je skorej uspelo, samo mislim da se bom še mal ukvarjal z m$-jevim multimedia serverjem (če ga mam že glih pri winskih zraven se lahko še mal poigram z nji, :))
Želim obvladovati neobvladljivo... toda obvladovanje je iluzija!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [JS] Event, ko se stran naloži po "back" gumbu?Oddelek: Programiranje | 2618 (1886) | Spura |
» | Je tole spam, virus morda (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 12452 (7620) | operator88 |
» | "Problem" pri POSTanju ?Oddelek: Slo-Tech | 1741 (1309) | Tody |
» | Se ena web page hacking "igra".Oddelek: Igre | 2344 (1516) | |SNap| |
» | dolžina vnešenega tekstaOddelek: Izdelava spletišč | 1721 (1334) | darh |