Forum » Programska oprema » Program za zapisovanje filmov
Program za zapisovanje filmov
tedy199 ::
Pozdravljeni. Imam eno prošnjo.
Na DVD je bi rad zapekel več filmov. Za ogled na DVD enoti. Filmi so povečini XViD (velikosti 700 MB ali 1,4 GB). Rad bi jih zapekel tako, da ko se DVD ustavi v predvajalnik mi pokaže nek menu ki bi ga sam oblkoval. Samo rad bi pa zapekel zraven tudi podnapise.
Torej primer: Zaženem DVD, prikaže se mi neka animacija (z recimo 4 filmi), kliknem drugi film in potem (recimo na dalinjskem upravljalniku preko tipke Subtitles) izberem še ustrezne podnapise ki pašejo k tistemu filmu. Odprem še pločevinko piva.
Torej to je moj primer, prosil bi da mi podate ideje kateri programi so primerni za to in kako približno poteka postopek (delam prvič...)
Hvala, Tadej
Na DVD je bi rad zapekel več filmov. Za ogled na DVD enoti. Filmi so povečini XViD (velikosti 700 MB ali 1,4 GB). Rad bi jih zapekel tako, da ko se DVD ustavi v predvajalnik mi pokaže nek menu ki bi ga sam oblkoval. Samo rad bi pa zapekel zraven tudi podnapise.
Torej primer: Zaženem DVD, prikaže se mi neka animacija (z recimo 4 filmi), kliknem drugi film in potem (recimo na dalinjskem upravljalniku preko tipke Subtitles) izberem še ustrezne podnapise ki pašejo k tistemu filmu. Odprem še pločevinko piva.
Torej to je moj primer, prosil bi da mi podate ideje kateri programi so primerni za to in kako približno poteka postopek (delam prvič...)
Hvala, Tadej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | snemanje dvd brez ROOTOddelek: Programska oprema | 850 (653) | Spajky |
⊘ | Težave s podnapisiOddelek: Zvok in slika | 1138 (996) | podtalje |
» | DVD-video in ostali formatiOddelek: Zvok in slika | 2232 (2056) | fulgur |
» | več mini dvd na en velik dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2829 (2449) | Dusan_HD |
» | Digitalna kamera in datumOddelek: Programska oprema | 1686 (1549) | Tomay |