» »

Učenje Jave

Učenje Jave

Xpie ::

Vprašal bi kakšno je vaše mnenje o knjigi "Java 2 Uroš Mesojedec". Zanima me pa še to ali se splača učiti po tej knjigi oz kaj mi predlagate kot začetniku.
spletne-novice.si

urosz ::

dobra knjiga ;)

Xpie ::

Hvala za tvoj odgovor kaj pa ostali mislite o tej knjigi.
spletne-novice.si

Bojevnik ::

Se strinjam s urosz, je vredu knjiga.
Edino kar je mogoče slaba je to, da je že kar stara knjiga (opisuje javo 6, razen če je bila napisana kakšna nova izdaja).
Ampak osebno bi jo vseeno priporočal začetnikom. Je dobro napisana.

Fizikalko ::

Solidna, malo pa seveda motijo slovenski izrazi za že uveljavljene tujke. Ampak ne gre drugače, ker je pač slovenska knjiga in mora uporabljati takšne izraze. Moti pa, vsaj mene, no.

Glede strokovnosti je pa precej kvalitetna. To, da je napisana za Javo 6, niti ni pomembno. Precej bolj je važno, da so dobro razloženi principi in določena pravila.

Zgodovina sprememb…

morbo ::

Yep, se pridružujem mnenju. Zelo dobra začetniška knjiga v Slovenščini. Moj uvod v Javo in resnejše programiranje nasploh.

To da je (kao) za 1.6 ni noben problem, ker se boš bolj učil koncepte in osnove.

abyssus ::

Sam sem jo prebral v celoti ne dolgo nazaj in je verjetno ena tabolših slovenskih knjig o programiranju. Mogoče mi je bilo čudno to, da so objekt prevedli v predmet ampak ok. Pač sam sem bil vedno poučen o objektih in se mi je zdelo čudno. Sicer pa več kot solidna knjiga.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mobilni development (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
7514421 (10800) Gandalfar
»

začetki programiranja

Oddelek: Programiranje
357185 (5260) Mavrik
»