Forum » Izdelava spletišč » Phpbb 2.04 in šumniki
Phpbb 2.04 in šumniki
Shkorc ::
Pozdravljeni! Imam problem z novo verzijo tega foruma. Na 2.03 mi delajo šumniki normalno (imam ga na lycosu - novejši forum pa imam na slovenskem serverju). lang_main.php sem samo prenesel iz enega serverja na drugega in mi nočejo delat (sem pregledal vsako vrstico posebaj in nisem videl nobenih sprememb v verziji). Sem probal napisat šumnike v original fajl od 2.04, encoding sem nastavil na windows-1250, nato še na iso-8859-2 in se ni nič zgodilo.
IE mi stran nastavi na CE ISO... v textu od objav šumniki delajo, kar je pa ostalega texta na strani pa kaže samo č-je, ostalo pa kvadratke. Če pa prestavim na CE WIN, mi "zašuštra" objave, ostal text pa postane normalno viden - šumniki delajo...
Je imel še kdo probleme z novejšim forumom?
Je mogoče napaka na novem serverju?
Hvala za vaše odgovore!
IE mi stran nastavi na CE ISO... v textu od objav šumniki delajo, kar je pa ostalega texta na strani pa kaže samo č-je, ostalo pa kvadratke. Če pa prestavim na CE WIN, mi "zašuštra" objave, ostal text pa postane normalno viden - šumniki delajo...
Je imel še kdo probleme z novejšim forumom?
Je mogoče napaka na novem serverju?
Hvala za vaše odgovore!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ŠumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 1972 (1743) | root987 |
» | Oh, ti šumniki...Oddelek: Izdelava spletišč | 2971 (2782) | beerhunter |
» | tomcat - problem z encodingomOddelek: Programiranje | 2343 (2257) | kopernik |
» | Windows 2003 & Sun Java (nekaj vprašanj)Oddelek: Operacijski sistemi | 1284 (1089) | undefined |
» | ŠumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 1112 (1049) | Tr0n |