Forum » Mobilne tehnologije » Bluetooth GPS z loggerjem
Bluetooth GPS z loggerjem
hunter01 ::
A ve kdo za kakšen cenovno ugoden GPS modul z lastnim virom napajanja (baterija) in da ima možnost povezave preko bluetotha ali možnost logiranja na nek internal drive?
Koliko bi približno zadeve stale pri kakšnih kitajcih/ebay itd?
Nekaj sem gledal samo GPS z bluetoothom brez loggerja se dobi za 10-15 funtov s poštnino, čim je še logger poleg pa zadeva poskoči na 30-40 funtov?
Ima kdo izkušnje s temi kitajskimi zadevami? Nekako mi je še najbolj pomembno, da je zadeva odzivna in konsistentna - torej da ko stojim na miru me ne "premetava" +- 10,20metrov, ampak da je zadeva fiksna, pa tudi če ni trenutna lokacija na meter točna.
Zadeva bi se pa uporabljala za ali povezavo s telefonom (v avtomobilu - bluetooth) ali samo za logger - na kolesu, na pohodu, izletih itd, v tem primeru ne bi hotel sploh povezave s telefonom, ampak samo log, ki bi ga kasneje na računalniku pregledal/obdelal.
Za vsako mnenje nasvet in povezave do izdelkov vam bom hvaležen.
Koliko bi približno zadeve stale pri kakšnih kitajcih/ebay itd?
Nekaj sem gledal samo GPS z bluetoothom brez loggerja se dobi za 10-15 funtov s poštnino, čim je še logger poleg pa zadeva poskoči na 30-40 funtov?
Ima kdo izkušnje s temi kitajskimi zadevami? Nekako mi je še najbolj pomembno, da je zadeva odzivna in konsistentna - torej da ko stojim na miru me ne "premetava" +- 10,20metrov, ampak da je zadeva fiksna, pa tudi če ni trenutna lokacija na meter točna.
Zadeva bi se pa uporabljala za ali povezavo s telefonom (v avtomobilu - bluetooth) ali samo za logger - na kolesu, na pohodu, izletih itd, v tem primeru ne bi hotel sploh povezave s telefonom, ampak samo log, ki bi ga kasneje na računalniku pregledal/obdelal.
Za vsako mnenje nasvet in povezave do izdelkov vam bom hvaležen.
blackbfm ::
zakaj ne kar telefon? jaz uporabljam program runkeeper, deluje lepo, pa stvar se lepo sinhnorizira in ti izriše pot in podatke da jih gledaš online..žre pa nevem točno ampak recimo kakšnih 10-15% baterije na uro (iphone4)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gps na telefonu in delovanje v gozduOddelek: Mobilne tehnologije | 6081 (2197) | LeXani |
» | GPS Travel Geotag and Sports LoggerOddelek: Strojna oprema | 1188 (1072) | manndika |
» | GPS tracker in n95Oddelek: Mobilne tehnologije | 1755 (1604) | antonija |
» | ASUS trdi, da je Apple Tablet PC zelo resničenOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4196 (3961) | iveco18 |
» | TripTrackerOddelek: Izdelava spletišč | 1673 (1231) | mile |