Forum » Pomoč in nasveti » Kako posnet program - Xilog Plus
Kako posnet program - Xilog Plus
mojo31 ::
Pozdravljeni,
a ima kdo kakšno idejo, kaj se mi dogaja s programom. Vglavnem, program normalno posnamem, potem, ko ga poskušam zagnati, se mi zažene in sam ugasne po približno 1 sekundi. Kaj naredit, da bi ga lahko normalno odprl.
Gre pa za program Xilog Plus. Zraven tega programa posname tudi Machine Panel in še enega, ki jih odprem brez težav.
Poskusil sem ga posneti na 3 različnih verzijah Win - XP, Vista, 8. Na Visti se ga sploh ne da posneti, na XP in 8 pa se mi dogaja čisto isto - ga odpre in se ugasne praktično takoj, ko se zažene.. druga dva programa v tem paketu pa delata normalno..
Hvala seveda za vsak predlog.
a ima kdo kakšno idejo, kaj se mi dogaja s programom. Vglavnem, program normalno posnamem, potem, ko ga poskušam zagnati, se mi zažene in sam ugasne po približno 1 sekundi. Kaj naredit, da bi ga lahko normalno odprl.
Gre pa za program Xilog Plus. Zraven tega programa posname tudi Machine Panel in še enega, ki jih odprem brez težav.
Poskusil sem ga posneti na 3 različnih verzijah Win - XP, Vista, 8. Na Visti se ga sploh ne da posneti, na XP in 8 pa se mi dogaja čisto isto - ga odpre in se ugasne praktično takoj, ko se zažene.. druga dva programa v tem paketu pa delata normalno..
Hvala seveda za vsak predlog.
- spremenilo: mojo31 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pc zamrzujeOddelek: Strojna oprema | 2031 (1415) | D3m |
» | Windows ne pride v sistemOddelek: Operacijski sistemi | 1140 (1053) | 5er--> |
» | Računalnik se mi kar ugašaOddelek: Pomoč in nasveti | 2099 (1758) | mojo31 |
» | W7: snemanje ploščkov s free programom ?Oddelek: Programska oprema | 1043 (985) | PujsaPepa |
» | Cuden virus na racunalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1557 (1295) | Pyr0Beast |