» »

Adapter za laptop

Adapter za laptop

zadetek ::

Kupil sem adapter za laptop ASUS, ki naj bi ustrezal mojemu, vtič ustreza, se pa za malo razlikuje na specifikacijah na nalepki:
INPUT 100-240V -1.8A
OUTPUT 19V - 6.3A
120W

original
INPUT 100-240V ~2.0A
OUTPUT 19V - 6.32A 120W
na štrom se ne spoznam, nekaj sem bral na netu, je input tisto kar pride iz električne vtičnice in se tok "prlagodi" potem ? output pa naj bi bil 120W/19V = 6,315A so verjetno zaokrožili navzdol pri neoriginalnem, bo to držalo ?

lp, hvala

#000000 ::

Ma mism da ga lahko komot uporabljaš, voltaža je enaka, amperi tudi tako da nima bit kaj.

sandmat ::

pod obremenitvijo se verjetno številke še bolj razlikujejo. Glede na podatke, gre za primerljiva napajalnika.

Nagi Bator ::

Izhodna napetost mora biti enaka originalu, pri toku pa zelis enako stevilo amperov, oziroma vecje.
V tvojem primeru je razlika navzdol tako minorna, da je v tem primeru zanemrljiva. Tako da bo OK.

Flea ::

Pozdravljeni!

No, tudi jaz potrebujem nov adapter, ampak še tega nikdar nisem kupoval, zato bi vas prosil za par nasvetov. Moj originalni je po specifikacijah:
ASUS N193 V85
Model ADP-120ZB BB
INPUT 100-240v 2A
OUTPut 19V 6.32A

In sicer za računalnik ASUS N73SV
Zdaj pa me zanima, ker ne najdem skoraj nobenega z enakimi specifikacijami na medmrežju, če je možno kaj podobnega kupit, kar boš še vedno delalo... in kakšni nasveti, kje naj to nabavim.
Najlepša hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Flea ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Polnilec za prenosnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
293155 (2049) solatko
»

Prenosnik Kupljen v ZDA