Forum » Pomoč in nasveti » Adapter za laptop
Adapter za laptop
zadetek ::
Kupil sem adapter za laptop ASUS, ki naj bi ustrezal mojemu, vtič ustreza, se pa za malo razlikuje na specifikacijah na nalepki:
INPUT 100-240V -1.8A
OUTPUT 19V - 6.3A
120W
original
INPUT 100-240V ~2.0A
OUTPUT 19V - 6.32A 120W
na štrom se ne spoznam, nekaj sem bral na netu, je input tisto kar pride iz električne vtičnice in se tok "prlagodi" potem ? output pa naj bi bil 120W/19V = 6,315A so verjetno zaokrožili navzdol pri neoriginalnem, bo to držalo ?
lp, hvala
INPUT 100-240V -1.8A
OUTPUT 19V - 6.3A
120W
original
INPUT 100-240V ~2.0A
OUTPUT 19V - 6.32A 120W
na štrom se ne spoznam, nekaj sem bral na netu, je input tisto kar pride iz električne vtičnice in se tok "prlagodi" potem ? output pa naj bi bil 120W/19V = 6,315A so verjetno zaokrožili navzdol pri neoriginalnem, bo to držalo ?
lp, hvala
#000000 ::
Ma mism da ga lahko komot uporabljaš, voltaža je enaka, amperi tudi tako da nima bit kaj.
sandmat ::
pod obremenitvijo se verjetno številke še bolj razlikujejo. Glede na podatke, gre za primerljiva napajalnika.
Nagi Bator ::
Izhodna napetost mora biti enaka originalu, pri toku pa zelis enako stevilo amperov, oziroma vecje.
V tvojem primeru je razlika navzdol tako minorna, da je v tem primeru zanemrljiva. Tako da bo OK.
V tvojem primeru je razlika navzdol tako minorna, da je v tem primeru zanemrljiva. Tako da bo OK.
Flea ::
Pozdravljeni!
No, tudi jaz potrebujem nov adapter, ampak še tega nikdar nisem kupoval, zato bi vas prosil za par nasvetov. Moj originalni je po specifikacijah:
ASUS N193 V85
Model ADP-120ZB BB
INPUT 100-240v 2A
OUTPut 19V 6.32A
In sicer za računalnik ASUS N73SV
Zdaj pa me zanima, ker ne najdem skoraj nobenega z enakimi specifikacijami na medmrežju, če je možno kaj podobnega kupit, kar boš še vedno delalo... in kakšni nasveti, kje naj to nabavim.
Najlepša hvala
No, tudi jaz potrebujem nov adapter, ampak še tega nikdar nisem kupoval, zato bi vas prosil za par nasvetov. Moj originalni je po specifikacijah:
ASUS N193 V85
Model ADP-120ZB BB
INPUT 100-240v 2A
OUTPut 19V 6.32A
In sicer za računalnik ASUS N73SV
Zdaj pa me zanima, ker ne najdem skoraj nobenega z enakimi specifikacijami na medmrežju, če je možno kaj podobnega kupit, kar boš še vedno delalo... in kakšni nasveti, kje naj to nabavim.
Najlepša hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Flea ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polnilec za prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3155 (2049) | solatko |
» | Prenosnik Kupljen v ZDAOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1102 (831) | blackbfm |
» | nadomesten napajalnik za laptop - V, W in AOddelek: Pomoč in nasveti | 3243 (2637) | ameba |
» | Adapter za medion laptop...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1675 (1500) | #000000 |
» | LC-POWER adapter - 100% obremenitev CPUOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 934 (880) | slitkx |