Forum » Programska oprema » adobe premiere popravek barve
adobe premiere popravek barve
teckow ::
ok npr ko narediš projekt v več kadri zdej pa vsak kader je drugačen
eni so svetlejši eni temnejši in vse to bi blo treba popravit
a je treba vsak kader posebej to popravit ali je morda tudi kakšna varjanta da ti vse kadre nekako zbalansera da so podobni toni barv?
sej ni problem če so 4 je kadri ampak če jih je pa 40 v 4ih minutkah je pa veliko to popravlat tako da če je kakšna automatiziranega popravka možna bom vesel
hvala
eni so svetlejši eni temnejši in vse to bi blo treba popravit
a je treba vsak kader posebej to popravit ali je morda tudi kakšna varjanta da ti vse kadre nekako zbalansera da so podobni toni barv?
sej ni problem če so 4 je kadri ampak če jih je pa 40 v 4ih minutkah je pa veliko to popravlat tako da če je kakšna automatiziranega popravka možna bom vesel
hvala
Rippy ::
To je enekaj, kar se mora narediti ročno. Mislim, da imaš na voljo auto levels/color/contrast, ampak osebno bi v tem primeru raje vse skupaj na miru pustil, ker ponavadi nastane še hujša packarija.
Če ti ni ljubo to početi s curves in lahko počakaš do konca tedna, da bom prost se lahko dogovorimo preko ZS.
Če ti ni ljubo to početi s curves in lahko počakaš do konca tedna, da bom prost se lahko dogovorimo preko ZS.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rippy ()
teckow ::
ja sej to sem predvidu da bo treba ročno vse naredit
sicer sem že probal z auto levels ampak ja kot si rekel treba bo ročno
zaenkrat hvala če bom pa potreboval tvojo pomoč te pa kontakteram
sicer sem že probal z auto levels ampak ja kot si rekel treba bo ročno
zaenkrat hvala če bom pa potreboval tvojo pomoč te pa kontakteram
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 300: Rise of an EmpireOddelek: Sedem umetnosti | 1671 (1028) | oo7 |
» | Adobe predstavil tehniko popravljanja zamegljenih posnetkov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 21392 (16040) | CaqKa |
» | 16:9 zaslon ni dovolj??Oddelek: Zvok in slika | 1766 (1429) | Izi |
» | Waking life in risani dramski filmiOddelek: Sedem umetnosti | 1606 (1558) | Tr0n |
» | Zvok pri DivxOddelek: Zvok in slika | 1264 (1140) | pivmik |