Forum » Elektrotehnika in elektronika » help me...
help me...
usb2.0 ::
Ker se na elektroniko ne spoznam, me zanima ena stvar...
Doma imamo garzna vrata, ki jih odpira motor...Za ta vrata imamo 2 daljinca, vendar je problem pri tem, da eden ne dela...Sedaj, ko imamo vec avto pri hiši, bi rabili tudi več dalincev, kaj mi je storiti
Recimo če se da, bi potem kupil (ne vem kje) čisto mali dalijinček, da ga lahko imam v žepu, pa da mi ga nekdo preprogramira, al kako?Help me...Pa tisti, ko to obvlada, če mi lahko pove, koliko bi me to prslo, dalinjec + vaše delo, da mi preprogramirate al kako...
Doma imamo garzna vrata, ki jih odpira motor...Za ta vrata imamo 2 daljinca, vendar je problem pri tem, da eden ne dela...Sedaj, ko imamo vec avto pri hiši, bi rabili tudi več dalincev, kaj mi je storiti
Recimo če se da, bi potem kupil (ne vem kje) čisto mali dalijinček, da ga lahko imam v žepu, pa da mi ga nekdo preprogramira, al kako?Help me...Pa tisti, ko to obvlada, če mi lahko pove, koliko bi me to prslo, dalinjec + vaše delo, da mi preprogramirate al kako...
Zoidberg ::
v vsakem dalinjcu za vrata so dipstikalca ta nastaviš tako kot na sprejemniku in bo delovalo.
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.
msmiha ::
Te pa ja daš oni daljinec popravlja ko ne dela. Te bo manj prišlo kot če boš kopijo onega delav.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
usb2.0 ::
Ta dip stikalca sem nastavil enako kot na sprejemniku, pa vseeno ne dela...So pa 10 mestna dip stikalca...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Athlon 1800 XP+ na 166 Mhz?Oddelek: Navijanje | 744 (629) | ABX |
» | Navijanje na Gigabyte 7VAXOddelek: Navijanje | 1306 (1070) | urbybaby |
» | navijanje..Oddelek: Navijanje | 1675 (1237) | Sandi79 |
» | L1 povezani - ni POSTaOddelek: Navijanje | 1414 (1205) | morphling1 |
» | Elite K7S5A multiplikator?!?Oddelek: Navijanje | 777 (641) | McKinda |