Forum » Igre » Battlefield 4
Battlefield 4
Temo vidijo: vsi
hmm? ::
Jaz sem vzel premium + base igro na g2play za takrat ce se ne motim 55€?
Ej pa se to vceraj spilal po dolgem casu pa se mi je zdel netcode se bl u kur#%* al pa je bla moja igra tlk slaba ne vem...
Ej pa se to vceraj spilal po dolgem casu pa se mi je zdel netcode se bl u kur#%* al pa je bla moja igra tlk slaba ne vem...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hmm? ()
klkkkkkkkkkk ::
z Bf4 je kar nekaj problemov zanimivo, da BFH dela lepo.
GA-990XA-UD3, FX 6300 4.6GHz, R9 270X, 8Gb Ram, 1TB, G-550W, Win7
r3dkv1c4 ::
Imajo na veliko na Battlelogu napisano, da je PB ga kiksnil :)
ja ampak , ko sem jaz včeraj okoli polnoči govoril s tipom iz origina, se mu niti ni sanjalo kaj je narobe, poslal sem mu mislim, da 7 reportov in potem je šele dojel, da resnično nekaj ni v redu pri njih.
No, danes so pa le sporočili uporabnikom.
" WE ARE INVESTIGATING A RECENT UNWARRANTED PUNKBUSTER BAN. WE ARE WORKING TO RESOLVE THE ISSUE AS SOON AS POSSIBLE. THANK YOU FOR YOUR PATIENCE."
Žalostno, da potrebujejo pol večnosti, da ugotovijo napako.
Kaj ima še kdo podobne težave?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
Kako preko user.cfg-ja naštimaš mantle?
HEHE.. Očitno mi DX11.1 nonstop crasha v BF4 in BFH. Tud do nastavitev nisem mogel priti. Samo Mantle dela lepo
s1m0n ::
Nivo nad BF3? Spravi se odšpilat eno ja eno rundo na BF3, ko noč in dan! Skoraj vse je bolj tekoče.
Drugače pa prisežem so s ta zadnjimi popravki naredili kar velik korak naprej a to še ni dovolj!
Drugače pa prisežem so s ta zadnjimi popravki naredili kar velik korak naprej a to še ni dovolj!
galu ::
Spravi se odšpilat eno ja eno rundo na BF3, ko noč in dan!
Nimam ga, govorim namreč na pamet, brez da bi kdajkoli igral/videl BF3.
Tako to gre.
Heh škoda, na nek način se moram strinjat s hojnikom...
špil bi res moral bit porihtan, če pač potegneš noter tolk dnarja - to je dejstvo. Jaz sem kupil špil ca. Pol leta po releaseu in še skoz bil zbugan - torej tudi če bi špil izdali bistveno kasneje bi bil najbrž zbugan?
Sicer nisem dost igral zadnje čase vendar imam občutek, da še zmeraj umiram za kritjem, da moji streli ne zadanejo tarče k bi mogli in podobno. Pa wtf je s tem zvokom na začetku, da ne dela imate tudi vi to težavo?
špil bi res moral bit porihtan, če pač potegneš noter tolk dnarja - to je dejstvo. Jaz sem kupil špil ca. Pol leta po releaseu in še skoz bil zbugan - torej tudi če bi špil izdali bistveno kasneje bi bil najbrž zbugan?
Sicer nisem dost igral zadnje čase vendar imam občutek, da še zmeraj umiram za kritjem, da moji streli ne zadanejo tarče k bi mogli in podobno. Pa wtf je s tem zvokom na začetku, da ne dela imate tudi vi to težavo?
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Mavrik ()
fireX88 ::
špil bi res moral bit porihtan, če pač potegneš noter tolk dnarja -
da
da, vendar ne več v tako veliki meri.
da
to je dejstvo. Jaz sem kupil špil ca. pol leta po releaseu in še skoz bil zbugan - torej tudi če bi špil izdali bistveno kasneje bi bil najbrž zbugan?
da
Sicer nisem dost igral zadnje čase vendar imam občutek, da še zmeraj umiram za kritjem, da moji streli ne zadanejo tarče k bi mogli in podobno.
da, vendar ne več v tako veliki meri.
Pa wtf je s tem zvokom na začetku, da ne dela imate tudi vi to težavo?
da
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
no in če vzamemo za primer tale bug z zvokom. Ni to tolk straight forward problem, ki bi ga lahko/morali hitro rešiti, če bi posvečali dovolj resursov v debuganje BF4?
to da so zj*b*l mantle
DarwiN ::
Mogoce ve kaj je vseboval update 1gb velik?
PC Game Update Jul 8 Patch Notes
COMMANDER APP:
-Various bug fixes
GENERAL:
-Fix for an issue where players were able to duplicate Battle Pickups by repeatedly picking up a kit
-Fix for an issue where field upgrades would stop working after one round when players had reached the max field upgrade level
-Fix for a crash that could occur when a player left a round
-Added a 15 seconds warm-up timer for all Official games
-Created a user interface for tweaking the joystick dead zone on PC because the lack of it was preventing some players to use their joysticks
-Fix for an issue that prevented players to issue squad order around capture points during the sandstorm on Gulf of Oman
-Option added for double tap forward to sprint (when on foot)
GRAPHICAL:
-Fix for an issue where the player would get a water splash effect on the screen after crashing an EOD/MAV/SUAV into the water
-Fix for an issue where Mantle users would receive a low frame rate when running the default Mantle multi-GPU settings
MODES:
-Added a competitive Obliteration game mode
SERVERS:
-Fix for an issue where server administrators couldn’t ban players that had clan tags
USER INTERFACE:
-Added total team experience points to the end of round screen for the Capture the Flag game mode
-Added user interface options for tweaking the ADS aiming sensitivity
-Fix for an issue where the kill card wasn’t displayed in some cases in Hardcore mode
-Dog tags are rearranged in the kill cards so the right one is not obstructed
VEHICLES:
-Fix for an issue where the flag would occasionally float in mid-air when players got out of vehicles while carrying the flag
-Removed the boost button press to turn off boost for vehicles, boost should be turned off by releasing the accelerator, this makes it consistent with soldier sprint and helps using vehicle boost easier (for joystick)
-Adjusted the PWC physics so it drives/controls more nicely in all water levels
-Option added for double tap forward to boost (when driving a vehicle)
WEAPONS:
-Fix for an issue where a weapon would flail wildly after a player would die
-Removed the 2nd set of shell that are visible in the speed loader when reloading the M412 revolver
-Fix for the Hawk Shotgun missing “pump action” animation in 3rd person while crouching
-Fix for RPG-7 rocket remaining visible in the launcher after the last shot is fired while zoomed in
-Fixed the bipod animations for MTAR-21
-Foregrip in 3rd person now has hand in the correct position on M416/M417
-Fix for a broken animation when switching to AWS as main weapon
a spet al kaj..kva je zdej spet narobej?
nekateri nimajo več možnosti nastaviti mantle, drugim že spet trokira... uglavm zame pa deluje slabše kot DX11 - no je deloval - dokler nisem repairu vse.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: klkkkkkkkkkk ()
hm.. sem včeraj utegnil pred tekmo en gejm stisnit not pa razen tega, kar se je meni zdelo kot server lag (no frame drops), nisem opazil težav z mantlom? - no sicer nisem avtoriteta za to področje kot je npr. FlyingB.
@redkva kakšen šarki??
@redkva kakšen šarki??
pred dnevi sem plaval pod vodo in sem opazil morskega psa....sva se gledala iz oči v oči in glej ga zlomka....pojedel me je
imam posneto,ko pridem domov bom ruknil gor video:)
mapa:paracel storm
imam posneto,ko pridem domov bom ruknil gor video:)
mapa:paracel storm
Zgodovina sprememb…
hehe sam nevem kako jim lahko to rata
dela čist lepo.
Bf4 nonstop problemi
dela čist lepo.
Bf4 nonstop problemi
Ja... no sej tud GTX 770 +FX 6300 ni slaba kombinacija
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: klkkkkkkkkkk ()
Po tem patchu ne morem preigrati enega matcha brez crasha. Mal nostalgije na launch očitno...
Tako to gre.
ni to na mapi Paracel Storm ampak na Lost Islands
Zgodovina sprememb…
@redkva meni to vse skupaj deluje bolj kot utopitev... Tale morski pes zgleda čisto miroljubno...
..edino če pes povzroči hitrejši utrip in hitrejše dihanje(zaradi strahu) in potem prej umreš(utopiš).
hm.. ponovno imam massive težave s cpu spiki. nisem igral zdaj nekaj časa, vse nastavitve enake, prej je spil delal okay. Zdaj pa naenkrat težave. je možno, da zarad patcha?
hm.. ponovno imam massive težave s cpu spiki. nisem igral zdaj nekaj časa, vse nastavitve enake, prej je spil delal okay. Zdaj pa naenkrat težave. je možno, da zarad patcha?
absolutno je patch problem....tudi jaz sem opazil neka zatikanja ampak to bo trajalo nekaj dni pa bo potem ok.
Vedno po patchu je nekaj dni katastrofa, kasneje pa "umerijo" zadevo in teče lepo.
Ni še čas za paniko.
Specifikacije kište?
fireX88 ::
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
SkyFlyer ::
http://www.twitch.tv/mesar_dman
Dragons teeth stream live!!
Dragons teeth stream live!!
I5 4670K(4200MHz)/MSI Z87 G43 GAMING/Asus Radeon R9 290/8GB Kingstone HyperX
128GB Crucial M500/Corsair TX750
|Mesar|Team---> https://www.facebook.com/pages/Mesar-Team/309316332596082
128GB Crucial M500/Corsair TX750
|Mesar|Team---> https://www.facebook.com/pages/Mesar-Team/309316332596082
Seljak ::
Moram spet malo sprobati ta BF4,ker se mi že pošteno "lušta". Sploh sedaj ko je ta Mantle,da vidim razliko.
Moram spet malo sprobati ta BF4,ker se mi že pošteno "lušta". Sploh sedaj ko je ta Mantle,da vidim razliko.
meh 2Gb bo hitr zafilal ... no če boš slučajno rabi neke nromalne nastavitve. texture = medium, ostalo high,2xmsaa,ap=high,HBAO
No ja... Mene niso ravno prepričali s temi mapami. Ta olivna barva map mi že gre pošteno na živce.
Tako to gre.
Seljak ::
klkkkkkkkkkk je izjavil:
meh 2Gb bo hitr zafilal ... no če boš slučajno rabi neke nromalne nastavitve. texture = medium, ostalo high,2xmsaa,ap=high,HBAO
Vse imam na high,pa Mantle vklopljen in deluje tekoče,več ne potrebujem in nisem pikolovski glede teh ful detajlev in ne vem kaj še vse. Glavno je,da igra ne blokira in je užitek popoln
A je še kdo drug opazil, da so par stavb enostavno vzeli iz Siege of Shanghai, jih prebarvali, in dali v ta DLC?
Tako to gre.
fantje, malo off topic ampak... probajte fregat na ta background music:
zadeva pomaga, yugo speznatz
zadeva pomaga, yugo speznatz
Evo, našel fix za ta blaten tint, ki ga BF4 ima: http://www.file-upload.net/download-837...
Gre se za SweetFX Shaderje, ki spremenijo izgled (predvsem barvni overlay v tem primeru) špila. Punkbuster nima nič proti temu.
Inštalacija: prvo ekstrahiraj, potem pa prekopiraj vse iz mape "SweetFX--v1.5.1----eFX-v2.0-Alpha-1.9.30-" v BF4 install folder.
Gre se za SweetFX Shaderje, ki spremenijo izgled (predvsem barvni overlay v tem primeru) špila. Punkbuster nima nič proti temu.
Inštalacija: prvo ekstrahiraj, potem pa prekopiraj vse iz mape "SweetFX--v1.5.1----eFX-v2.0-Alpha-1.9.30-" v BF4 install folder.
Tako to gre.
Nekej download site zafrkava... Sem uploadal vsebino mape, ki mora biti v BF4 directoryu, na Megaupload: https://mega.co.nz/#F!8M8wzapY!vggx53bRjNk-q2bTJY0oIQ
Tako to gre.
miraldi ::
Zakaj mi ne dela ingame console command za prikaz fpsjev?
Tole sem vpisal: perfoverlay.drawfps 1
Rad bi preveril, če kaj bolje deluje z vklopljenim mantlom pa žal ni nobenega programa ki bi prikazoval fpsje z vklopljenim mantlom..ali pač?
Tole sem vpisal: perfoverlay.drawfps 1
Rad bi preveril, če kaj bolje deluje z vklopljenim mantlom pa žal ni nobenega programa ki bi prikazoval fpsje z vklopljenim mantlom..ali pač?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
54j0 ::
Chainlink je do neke mere zanimiv. Ok, recimo, da je bila ideja dobra in so zasr*li. Tiste linke so dali v eno vrsto, kot da promovirajo dolgočasnost. Brez težav bi jih lahko raztrosili po karti in jim dali alternativne povezave, kot je bilo recimo v ut2k4 onslaught (svetle črte kažejo različne poti do link-ov). Bottom line: še en game-mode, ki ni pretirano drugačen od drugih. V bistvu je le domination z več bazami in možnostjo, da se na njih tudi spaw-naš (če so od tvojega team-a). Igro igram vendo manj, pa ne zaradi bug-ov, ampak zaradi dolgočasja. In še dokončno so se mi zamerili s hardline. Tiste nekaj svežine, ki bi jo igralci morali dobiti z novimi dlc-ji, so preousmerili v čisto drugo igro, ki tako in tako izgleda le, kot mod za bf4 (oprostite, ker se ponavljam). V glavnem, nekako sem obupal nad bf serijo v celoti. Je na forumu že tema o morebitnem novem unreal tournament :)??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 54j0 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Battlefield 1 (Battlefield 5) (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Igre | 294883 (58914) | opeter |
» | Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 79900 (36499) | oo7 |
» | Battlefield HARDLINE (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 36866 (25156) | matija14 |
» | Modern Warfare 3 ali Battlefield 3 multiplayer?Oddelek: Igre | 3964 (3582) | r3dkv1c4 |