» »

Battlefield 4

Battlefield 4

Temo vidijo: vsi
««
31 / 66
»»

r3dkv1c4 ::

54j0 je izjavil:

Bolf3nk je izjavil:

galu je izjavil:

Mavrik je izjavil:

Ja, očitno nas ma tisoče igralcev pokvarjene računalnike, da mamo probleme izključno in samo z BF4 na naših mašinah.

Pol pa mi naj en razloži, zakaj nekaterim lepo dela? Kar tak?

Igra "lepo dela", kot si napisal, nekaterim. Večini pač ne. Torej, če nekaterim deluje, večini pa ne, je nekaj narobe z igro/battlelog-om.

večini iz slo-techa, ki se ne poglobijo v problem....
....in ne vložijo vsaj kanček truda, da bi zadevo rešili.
Pa dejte nehat stokat in začnite opisovat težave in začnite navajat probleme oz začnite lepit slike vaših nastavitev.

deadzone je izjavil:

Kako mi to najeda živce, res mi je žal koliko frustracij mi to ustvarja. Doma sem za vikend in ko se spravim k igranju se mi zdi, da samo čakam in nič ne igram :| Ta Battlog joinanje je v Alpha stanju... Ali pa rabiš nek računalnik za 2000€
ERROR
Game disconnected: could not join server.

vse si napisal v spodnji vrstici in odgovore imaš par postov nazaj....problem je izbira nastavitev v iskalcu serverjev.
Glede na te nastavitve imaš probleme s samimi serverji in posledično z izpadanjem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

54j0 ::

Ok, da utišam te trolle (bodo vseeno pametnjačili, a ok). Svež operacijski sistem windows 8.1 (na 2500K, 8gb ram-a, gtx 680). Po tem seveda namestim gonilnike za matično ploščo, grafično, miš in ostalo. Še preden pridejo na vrsto 3rd party programi, kodeki in ostalo, namestim chrome in battlefield 4. Se poizkušam pridružiti na server, čakam v q, dočakam, začne "loudat", črn zaslon z utripajočo črtico in ERROR. Moja napaka verjetno ni bila, razen če battlelog ne prebavi enega od najbolj priljubljenih brskalnikov na Zemlji. Ok, naprej... namestim tudi battlefield 3 in ta začuda deluje normalno, začnem kot peti v čakalni vrsti, čakam nekaj minut in nato se mi brez težav poveže (kot se je že vedno). Zanimivo, ane. Tudi večkrat sem preizkušal, tako da ni bilo nesrečno naključje. Da omenim še to, da mi vse ostalo deluje - od programov, do iger - brez kakršnihkoli kiksov. Tudi battlefield 4 se med igro ne sesuva (to se je morda dvakrat od konca bete do današnjega dne).

Skratka, zadeva NE DELA, kot bi morala. Če pa nekaterim izjemam deluje, je to verjetno zaradi neke srečne kombinacije software-a in hardware-a, ki je pripeljala do tega, da se battlecrash počuti domače in ne jamra. Zreli ste za teološko raziskavo.

Redkev: zakaj hudiča bi se moral uporabnik sploh poglabljati v težavo ene igre, ki bi morala brez težav delovati iz škatle, ko smo že pri tem. Daj no. Saj vidiš, kaj ljudi jezi - vlaganje lastnega časa v popravljanje nečesa, kar že na začetku ne bi smelo povzročati težav.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: 54j0 ()

DarwiN ::

Men pa muči famozni "direct x error" oziroma memory leak, o katerem je poln BF forum... S tem da sem ga jaz osebno uspel odpraviti, tako da sem prestavil grafične nastavitve na medium in mi tako deluje... Ko prestavim na high, pa je takoj ognjemet v sobi...

Dajte pomagat, pametnjakoviči.. :)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Še malo p.s. To, da so krive nastavitve iskalnika strežnikov, je tako zgrešena razlaga, da me boli glava. V vsakega od teh strežnikov sem se eventualno lahko povezal, ko je bilo na voljo prazno mesto. Super rešitev, ane? Ne. To seveda zahteva neprestano osveževanje/klikanje in tudi, ko strežnik kaže, da je na njem le 28/32 igralcev, je lahko že poln, ko ti klikneš na "join". Včasih se gre za sekunde, stotinke. Se pravi, jaz naj tam klikam, osvežujem in igram loterijo, da bom lahko igral igro na strežniku, ki sem si ga izbral (in ki bo v mojem primeru VEDNO evropski, VEDNO imel pod 50 ping-a in VEDNO standard normal/hardcore). In če mi to ne paše in slučajno nisem vešč, naj ure in ure, dneve in dneve iščem po tujih forumih za neko rešitev, ki morda sploh še ne obstaja? Pajade:>.

heero ::

zakaj meni ko igram na low tudi na ultra je veesno zatrokira ko v igri pridem na bolj osvetljeno ali vecbarvno sobo ali travnik kot da graficna ni dovolj zmogljiva ali pa ram

pentium g860 3.0 ghz
ram 4gb
graficna radeon hd 7770

in ne mi pisat da je kaj preslabo ker mi farcry 3 dela na ultra pa mi ne zasteka niti sekunde isto crysis 3 niti sekunde ne zasteka

LP

Good Guy ::

Če pa nekaterim izjemam deluje

si ti en troll model..

men ma totalno zjebanem win 8 dela bp :)):))
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Soni ::

heero je izjavil:

zakaj meni ko igram na low tudi na ultra je veesno zatrokira ko v igri pridem na bolj osvetljeno ali vecbarvno sobo ali travnik kot da graficna ni dovolj zmogljiva ali pa ram

pentium g860 3.0 ghz
ram 4gb
graficna radeon hd 7770

in ne mi pisat da je kaj preslabo ker mi farcry 3 dela na ultra pa mi ne zasteka niti sekunde isto crysis 3 niti sekunde ne zasteka

LP

slab procesor, švoh grafika, mal ram-a, čudn, da ti sploh dela na mlinčku

Recommended system requirements
recommended PC system requirements for optimal visual quality and frame rates:

Quad core CPU (Intel Core i5 or i7) at 3 Ghz
4 GB memory (8 GB for 64-bit operating systems)
A modern DX11 graphics card with 2+ GB of video memory, GeForce 600 series or Radeon 7000 series

galu ::

heero je izjavil:

LP

"Zatrokira" = šteka (low FPS)? Downloadaj GPU-z, pa poglej GPU usage.

P.S. sem opazil, da mi Crysis 3 na najvišjih nastavitvah (in FXAA) daje malenkost (res malenkost) nižji FPS kot BF4. Še sreča, da sem dal 350€ za GPU, ki ga Frostbite 3 na hipe izkorišča tudi do 75%. :facepalm:

P.S. #2
Aja, sem pozabil... Pokvarjen računalnik mam. >:D
Tako to gre.

heero ::

šteka (low FPS) tako ja
ma to naredi za 1 sekundo potem igram dokler spet ne pride low FPS

je mozno ker igrica ni original?

sam mi ni jasno kako potem dela crysis 3 na skoraj max nastavitvah in ne zasteka nic

BigWhale ::

r3dkv1c4 je izjavil:

večini iz slo-techa, ki se ne poglobijo v problem....
....in ne vložijo vsaj kanček truda, da bi zadevo rešili.
Pa dejte nehat stokat in začnite opisovat težave in začnite navajat probleme oz začnite lepit slike vaših nastavitev.

Ce mora user vloziti trud v to, da ugotovi zakaj mu kos software-a ne deluje, potem je software zanic. :>

r3dkv1c4 je izjavil:

vse si napisal v spodnji vrstici in odgovore imaš par postov nazaj....problem je izbira nastavitev v iskalcu serverjev.
Glede na te nastavitve imaš probleme s samimi serverji in posledično z izpadanjem.

Uporabniski vmesnik, ki ti omogoca, da si izberes streznik s katerim ti igra ne bo delovala, je debilen.

'could not join server' ni sporocilo o napaki in na podlagi te informacije uporabnik niti v sanjah ne more vedeti kaj je naredil narobe.

Nehej trapat ze, game je buggy in precej ljudi ima tezave. Predvsem zaradi tega, ker je bil QA sloppy in beta prekratka.

Slooki ::

Ali kdo od vas poganja igro na Nvidia GTX 770 2Gb/OC (MSI) ?
Če potem koliko je min/avg/max FPS-jev med igro?
Ali bolje Radeon R9 280x

Lep pozdrav, Matic!

54j0 je izjavil:

Še malo p.s. To, da so krive nastavitve iskalnika strežnikov, je tako zgrešena razlaga, da me boli glava. V vsakega od teh strežnikov sem se eventualno lahko povezal, ko je bilo na voljo prazno mesto. Super rešitev, ane? Ne. To seveda zahteva neprestano osveževanje/klikanje in tudi, ko strežnik kaže, da je na njem le 28/32 igralcev, je lahko že poln, ko ti klikneš na "join". Včasih se gre za sekunde, stotinke. Se pravi, jaz naj tam klikam, osvežujem in igram loterijo, da bom lahko igral igro na strežniku, ki sem si ga izbral (in ki bo v mojem primeru VEDNO evropski, VEDNO imel pod 50 ping-a in VEDNO standard normal/hardcore). In če mi to ne paše in slučajno nisem vešč, naj ure in ure, dneve in dneve iščem po tujih forumih za neko rešitev, ki morda sploh še ne obstaja? Pajade:>.

ne vem, če je ravno tako kolega.....vsak tvoj post opisuje , da si v čakalnici....pa mi ti razloži zakaj?
Nikjer nisem zasledil, da bi šel na server kjer je recimo 10 praznih vstopnic.....potem naprej:

si naredil origin update, a si naredil pb update, si mogoče za foro nastavil low ali medium nastavitve....
....ne vem no, nimam besed, da bi opisal kakšne mone ste?

Najprej poizkusi vse potem pa bomo pomagali, če pa res ne bo šlo....potem pa napiši da je sranje.....velja?

Ker v moji družbi imamo veliko različnih sistemov in sem pa tja, res redko, da komu zablokira.....pa naj ti zaupam, da nimamo nekih high-end mašin.

54jo napiši še verzijo gpu driverjev?

Kolega ima enako grafo in ni problema.

Zgodovina sprememb…

54jo

moji stabilni driverji za bf4 za serijo 6 so teli:

http://www.nvidia.com/download/driverRe...

s1m0n ::

Če se kaj dogaja je to, da na polnih serverjih čakaš in dobiš napako ali, da si bil prekinjen. Če ima server prazna mesta se to ne bo zgodilo in boš skoraj 99% prišel not!

klkkkkkkkkkk ::

lahko da so tudi problemi CPU

preklopi nazaj na BF3 počakaj kakšen mesec ali dva in težave bodo odpravljene

Machete ::

Vsem ki kreša, upam da je prvo kar naredite preverite PB klient, dodate BF4 na listo, ako ga še nimate in updejtate PB. Ker nevem iz katerega razloga kreša ob neposodobljenem PBju brez kakršnega opozorila, da je kriv PB.

Soni ::

Battlefield 4 CHINA RISING Expansion pack že na voljo za prenos 4.544.31MB

Machete ::

Hehe. Premiumci smo se že naveličal CR map .. ;)

Machete je izjavil:

Hehe. Premiumci smo se že naveličal CR map .. ;)

res je....edino silk road in dragon pass so v redu...ostale hitro pozabiš....:)

veliko je kombinacij iz starih vietnam map in rahle 2013 preobleke....s kolegom sva to takoj ugotovila, da nekih res novih map niti ni.....no silk road je nova

Zgodovina sprememb…

No redkev, sedaj se lepo umiri in vse še enkrat preberi. Nato mi razloži, kakšno vezo ima pri vsem tem grafična kartica... Čakalna vrsta je defektna, sprijazni se. Če tebi deluje, res lepo. Poglej bf forum, koliko ljudi ima težave s tem. Mimogrede, tvoja pomoč je izredno koristna... zmerjati ljudi z budalo in ne vem kaj. V isti sapi pa kot problem predlagaš grafično kartico - pri težavi, ki je povezaba s čakalno vrsto v internetnem brskalniku. Katastrofa, kam gre ta forum.

ima še kdo probleme z mapo siege of shanghai.. lagga tud če mam 60-80 FPS... nonstop eni FPS dropsi itd. ostale mape pa delajo odlično...

FX 6300 4,5Ghz+ R9 270X

sem probal tudi z 4 jedri in tudi poganja odlično (FX 4300)..

In če kdo ve kdaj pri mantle v BF4

Are you still crashing ? YES/NO

567 strani nesposobnežev, ki ne znajo inštalirat driverjev in updejtat origina. :)

s1m0n ::

Jaz sem na prejšnjem sistemu z Core 2 Quad in 560Ti (gonilniki so bili 314.22) igro zaganjal brez napak, brez črnega zaslona z utripajočo črtico le z opozorilom za gonilnike (Da imam stare in da priporočajo te in te). Igra se je sesipala, ko se je server sesipal ali redkeje med prehodi na nove mape. Drugače ni bilo ne problemov z DX ali PBjem ali Origin, posodobiš vse in je mir! Ma da dela :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: s1m0n ()

barocco ::

Vidim ,da imate nekateri,ŠE vedno težave z krešanje ipd..RES NORO
Sam teh težav nimam več kar nekaj časa ,celo boljše deluje, sem pa spremenu nastavitve v W7X64 in dobil celo 15-30FPS VEČ-average.
Še sam sem bil presenečen nad boljšim FPS,Probu in dela kot šus.

Mogoče bo komu pomagalo.
Posopek,pred začnem špilat:
1:Nvidia control panel:Nvidia Physx on
2:Nvidia control panel:Adjust image settings with preview:BEST PERFORMANCE
3:Control Panel\Appearance and Personalization\Personalization:Change the THEME-WINDOWS CLASSIC
4:Log in to ORIGIN-DISBLE Origin in GAME Zaženem v (x64) načinu
5:Sem že v Battlelogu(izključno Mozzila) kjer imam nastavtve Vse mape tud China R.: SAMO Evropski Serverji in SAMO Ranked in Official
6:Med špilanjem imam zaprte VSE programe.Samo igra dela.Celo kamero izklopim iz USB.KAspersy -PAUSE PROTECTION ko igram.
7:nastavitve v igri VSE HIGH,Mesh Quality ULTRA,Ostalo EYE CANDY OFF.
8:IGRA DELA BREZ KREŠA TUDI PO 7 UR IN VEČ IN FPS JE VEČJI.
Tudi brez teh postopkov dela igra dobro brez kakih krešov samo FPS JE OPAZNO NIŽJI.Še VEDNp pa je igrabilno,samo od sedaj naprej počnem vse to ,ker se mi je FPS res tolko dvignu ,da se splača vse to narediti.
Če bo komu pomagalo -super več nas bo bolje bo!!
AJA posodobljen imam PB ,DX zaenkrat, še vedno ostajam na 331.65,ker delA super.
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: barocco ()

DarwiN je izjavil:

Are you still crashing ? YES/NO

567 strani nesposobnežev, ki ne znajo inštalirat driverjev in updejtat origina. :)

they are just as same noobs as u r dude...crash...crash...crash....lol

čudno, da razumeš angleško, ne razumeš pa, kaj ti vsi govorijo kot vzrok!

Zgodovina sprememb…

deadzone ::

@redkvica79, nevem zakaj tako zagovarjaš EA in BF4 (a so ti kaj plačali :D?).
Po mojem mnenju bi morala igra vsakemu povprečnemu uporabniku delati, ne pa da mora uporabnik vložiti toliko časa v stvari, ki bi morale biti avtomatsko vključene. Kot razni updati PB-ja Origina. To bi morala igra siliti v update in nakazano opozarjati. Me pa zelo moti dolg loading time v primerjavi z BF3
AMD Fx-8120 4.5GHz, XFX 7870 2GB, TGX 4Gb 1600MHz, GIGABYTE 990XA-UD3
Xbox 360 Slim 500GB JTAGd Origin:Matija2209 Xfire:matijaz

deadzone je izjavil:

@redkvica79, nevem zakaj tako zagovarjaš EA in BF4 (a so ti kaj plačali :D?).
Po mojem mnenju bi morala igra vsakemu povprečnemu uporabniku delati, ne pa da mora uporabnik vložiti toliko časa v stvari, ki bi morale biti avtomatsko vključene. Kot razni updati PB-ja Origina. To bi morala igra siliti v update in nakazano opozarjati. Me pa zelo moti dolg loading time v primerjavi z BF3

ne zagovarjam nikogar!!!!
Ljudje, pa kaj ti ko kupiš računalnik tudi kaj naložiš, da ti dela, pa kdaj tudi kaj posodobiš ali ti to vse računalnik že iz škatle naredi?
Pa koga maš ti za norca?
Edino sebe in ostale tebi podobne.....navodila za inštalacijo so jasno napisana za cicibane, če pa ne sodiš med njih je pa to tvoj problem.
Loading time je odvisen od tvojega diska...če imaš wd green, še dobro, da se zloadaš v istem dnevu.

P.s.: v vednost vsem, ki čakate in nimate premiuma....vedno bo potegnilo notri igralce s premium paketom pred ostalimi, pa tudi, če ste 1. v čakalnici.

Rofl, redkvica, ti si pravi bolanec...

Bottom line je, da je igra še vedno polna bugov in da brez težav deluje samo ene 80% ljudem... Zdaj, jasno je, da bi lahko nekateri izmed teh 20% svoje težave odpravili z določenimi tweaki, ampak še vedno ne gre mimo dejstva. da bi morala igra delovati out of the box brez težav 99.9% ljudem..

In zdaj ker si ti med tistimi ~80%, si enostavno machoman... Ker te pač ni random dobil, in tvoje prijatelje...

Daj mi povej, kako naj jaz odpravim moj memory leak problem... Imam 8 Gb rama in pri igranju na high ali ultra mi po pol ure igranja vrže na namizje in me opozori "your system is running low on memory", nakar se pojavi diretx opozorilo in igra crashne.. Naj dokupim ram ali reinstaliram dx kot administrator? :D

Se ti vidi, da si še lani igral Call of duty..:O

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

DarwiN je izjavil:

Rofl, redkvica, ti si pravi bolanec...

Bottom line je, da je igra še vedno polna bugov in da brez težav deluje samo ene 80% ljudem... Zdaj, jasno je, da bi lahko nekateri izmed teh 20% svoje težave odpravili z določenimi tweaki, ampak še vedno ne gre mimo dejstva. da bi morala igra delovati out of the box brez težav 99.9% ljudem..

In zdaj ker si ti med tistimi ~80%, si enostavno machoman... Ker te pač ni random dobil, in tvoje prijatelje...

Daj mi povej, kako naj jaz odpravim moj memory leak problem... Imam 8 Gb rama in pri igranju na high ali ultra mi po pol ure igranja vrže na namizje in me opozori "your system is running low on memory", nakar se pojavi diretx opozorilo in igra crashne.. Naj dokupim ram ali reinstaliram dx kot administrator? :D

Se ti vidi, da si še lani igral Call of duty..:O

keri komedijanti, a si se kdaj vprašal zakaj jim ne dela?
Pa kdo je teh 20% ljudi?
Meni do danes ni srala nobena igra od bf kolekcije....pa mogoče veš zakaj?
Ker se držim vedno enakega procesa inštalacije pred prvim zagonom igre.Tako so me naučili kolegi igričarji, ki tudi nimajo nikoli težav.
Call of duty sem igral nekje leta 2003 nazadnje, pa še to samo kakšen teden in tam se je moj cod zaključil.
Pustimo sp igre, tisto so drugo poglavje.

Kar se tvojega problema tiče, me pa ne zamina, ker me žališ, drugače pa vem rešitev, ker je imel kolega isti problem.

Nasvet za tistih 20%, ki jim ne dela bf4.....prodajte acc-je

Zgodovina sprememb…

Kar se tvojega problema tiče, me pa ne zamina, ker me žališ, drugače pa vem rešitev, ker je imel kolega isti problem.

Ne rabiš povedat. Sem končno rešil problem, oziroma vsaj zaenkrat tako kaže..

In sicer sem imel virtual memory v windowsih omejen.. Kar bi seveda pogruntal že prej, da je tu težava, če ne bi bil povdarek na "direct x errorju", o katerem so polni BF forumi, in če ne bi BF3 in ostale igre delale normalno..

Skratka, folk ima SSDje in da bi privarčevali prostor na disku, nekateri omejijo virtual memory, nekateri ga celo izklopijo, saj ni nikjer nobenih težav..

In samo Darwin zdaj ve, koliko ljudi ima podobne težave, ker Dice pač ni bolje obravnaval tega problema..

pegasus ::

Nisem šel brat cele teme ...
Pri grafičnih mi ostajajo mi bf4 kuponi. Je to kaj vredno? Kdo kupi?

DarwiN je izjavil:

Ne rabiš povedat. Sem končno rešil problem, oziroma vsaj zaenkrat tako kaže..

In sicer sem imel virtual memory v windowsih omejen.. Kar bi seveda pogruntal že prej, da je tu težava, če ne bi bil povdarek na "direct x errorju", o katerem so polni BF forumi, in če ne bi BF3 in ostale igre delale normalno..

Skratka, folk ima SSDje in da bi privarčevali prostor na disku, nekateri omejijo virtual memory, nekateri ga celo izklopijo, saj ni nikjer nobenih težav..

In samo Darwin zdaj ve, koliko ljudi ima podobne težave, ker Dice pač ni bolje obravnaval tega problema..

Bi bilo zanimivo, če bi TEBI ta sprememba popravila delovanje igre. Sam sem navidezni pomnilnik onemogočal že takrat, ko sem imel samo 512Mb ram-a (seveda na starejšem operacijskem sistemu) in še nisem imel težav z "memory leak-i". Bilo je sicer nekaj hecno spisanih programov/iger, ki so izrecno zahtevali navidezni pomnilnik, a nič od tega ni bilo iz BF serije. Vso srečo in če te je volja, poročaj, kaj se je iz tega izcimilo.

Svašta. :D
Tako to gre.

Buggy ::

Jaz imam pa kot opazam z zadnjim patchom dne 16.12 tezave s sliko na crossfire 270x konfiguraciji in sicer teksture na tleh utripajo. In kot kaze je problem znan ter vezan na samo kodo, tako da bo treba cakati fix :(

http://battlelog.battlefield.com/bf4/fo...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Buggy je izjavil:

Jaz imam pa kot opazam z zadnjim patchom dne 16.12 tezave s sliko na crossfire 270x konfiguraciji in sicer teksture na tleh utripajo. In kot kaze je problem znan ter vezan na samo kodo, tako da bo treba cakati fix :(

na mapi lancang dam?

Zgodovina sprememb…

Tr0n ::

Se komu downloada 4 GB China Rising expansion pack, ceprav ga ni kupil? WTF!?

To je bila v BF3 običajna praksa. Vsi so "morali" sneti dodatke, tudi tisti, ki niso imeli odklenjenih.

Tr0n ::

That's bullshit.

Buggy ::

r3dkv1c4 je izjavil:

Buggy je izjavil:

na mapi lancang dam?

kar povsod na zalost...CF/SLI setup je trenutno na BF4 neuporaben

UPDATE: We have noticed that players who have SLI enabled on their graphics card may experience graphical flickering. Also, we're looking into the issue where the revive bar would get stuck on-screen in some instances. Both of these have our attention, and we're investigating them.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

miraldi ::

Buggy je izjavil:

To z utripajočimi tlemi/texturami se tudi meni dogaja občasno na različnih mapah.
Drugače mi pa redno v daljavi utripajo razne ograje in hiše.
Probal že različne driverje in različne nastavitve pa je vedno isto.
Ima še kdo te težave oz. rešitev?

Imam pa eno 7870 in mi ni jasno zakaj utripajo razni

Glede crashov in nepovezljivosti na serverje pa nimam težav(parkrat se je to zgodilo)
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

miraldi je izjavil:

Buggy je izjavil:

To z utripajočimi tlemi/texturami se tudi meni dogaja občasno na različnih mapah.
Drugače mi pa redno v daljavi utripajo razne ograje in hiše.
Probal že različne driverje in različne nastavitve pa je vedno isto.
Ima še kdo te težave oz. rešitev?

Imam pa eno 7870 in mi ni jasno zakaj utripajo razni

Glede crashov in nepovezljivosti na serverje pa nimam težav(parkrat se je to zgodilo)

+1 z isto grafo

kratos ::

Samo poročam da na next gen konzolah špil dela perfektno - multiplayer. Vsaj meni, ni potrebno nobenih nastavitev popravljati samo klik na multiplayer in špil teče kot po maslu :)
Informacija za tiste ki se odločajo za nakup.
lp.

No, res hvala, DICE! Sedaj se konzolaši do nas vedejo pokroviteljsko in nam delijo tople nasvete. HVALA! Včeraj ni bilo časa, grem preizkusiti igro po novem patch-u. Bohpomagi:>.

Sej bodo zrihtal tud tale MP

Meni trenutno BFBC2 in BF3 delata zelo lepo
BF4
FX + R9 270X lagg, pikes (ultra setting x4 msaa/lowest settings)
i7 + 6770 lagg, pikes (lowest setting)

Na obeh sistemih se neda snemat...

nekatere mape pač delajo lepo nekatere pač ne...

Tako, da trenutno BF3 in BFBC2

Zgodovina sprememb…

Jop next gen gonna take it all :/ Če nadaljujejo z izdajanjem takih pol izdelkov bodo konzolo samo pridobivale. Mogoče jo to njihov plan :OOOO Teorija zarote by EA. Bodo izdali svojo konzolo, kjer bo vse Bugfree

Mantle bo to popravil.. mene samo zanima kdaj bo dobil patch

Naj bi bil dodan konec tega meseca... Ampak nekako dvomim, glede na količino dela ki ga majo (oz. bi naj imeli) s popravljanjem vseh core bugov.

Mantle bi naj dal samo performance boost (mogoče tudi dodatne grafične nastavitve?) za AMD grafe.
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: galu ()

Bi bilo zanimivo, če bi TEBI ta sprememba popravila delovanje igre. Sam sem navidezni pomnilnik onemogočal že takrat, ko sem imel samo 512Mb ram-a (seveda na starejšem operacijskem sistemu) in še nisem imel težav z "memory leak-i". Bilo je sicer nekaj hecno spisanih programov/iger, ki so izrecno zahtevali navidezni pomnilnik, a nič od tega ni bilo iz BF serije. Vso srečo in če te je volja, poročaj, kaj se je iz tega izcimilo.

Jp, lahko potrdim, da je bilo ravno to pomanjkanje virualnega spomina krivo za moje "direcx težave".. Sem igral danes polni 2 uri na ultra in nobenih težav, pred tem mi je to uspelo največ 30-40 minut.

Torej 8 Gb rama je dovolj za medium grafične nastavitve, za medium+ nastavitve pa obvezno še 8Gb navideznega pomnilnika (page file), v nasprotnem primeru == Crashfield .. Vsaj zame to velja.. :)

klkkkkkkkkkk je izjavil:

Sej bodo zrihtal tud tale MP

Meni trenutno BFBC2 in BF3 delata zelo lepo
BF4
FX + R9 270X lagg, pikes (ultra setting x4 msaa/lowest settings)
i7 + 6770 lagg, pikes (lowest setting)

Na obeh sistemih se neda snemat...

nekatere mape pač delajo lepo nekatere pač ne...

Tako, da trenutno BF3 in BFBC2

Kateri program pa uporabljaš za snemanje?
««
31 / 66
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Battlefield 1 (Battlefield 5) (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Igre
1996297296 (61327) opeter
»

Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

61280769 (37368) oo7
»

Battlefield HARDLINE (strani: 1 2 3 4 )

19337057 (25347) matija14
»

Modern Warfare 3 ali Battlefield 3 multiplayer?

353998 (3616) r3dkv1c4

Več podobnih tem