Forum » Operacijski sistemi » Spreminjanje videza za win 7
Spreminjanje videza za win 7
Unknown_001 ::
Hmmm, mal mi grejo zaoblani robovi počas na jetra in bi rad kak minimalističen izgled na windowsih.
Zdj en mi je kolega nek patcher predlagal da lahk izgled spreminjaš ampak mene dejansko zanima ali so možne kake neprijetne posledice, kot so sesuvanje, upočasnitev sistema,...
Mal sem nezaupljiv do teh stvari tak da so mnenja dobrodošla, da si neko začetno zaupanje pridobim. Sj stvar je fajn ampak jst grem raj na zihr.
Zdj en mi je kolega nek patcher predlagal da lahk izgled spreminjaš ampak mene dejansko zanima ali so možne kake neprijetne posledice, kot so sesuvanje, upočasnitev sistema,...
Mal sem nezaupljiv do teh stvari tak da so mnenja dobrodošla, da si neko začetno zaupanje pridobim. Sj stvar je fajn ampak jst grem raj na zihr.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | notepad in šumnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 3411 (2898) | krneki0001 |
» | Zunanji USB disk za filme (1-2TB)Oddelek: Kaj kupiti | 5903 (5346) | Senna4ever |
» | Internet Explorer 9 betaOddelek: Programska oprema | 805 (580) | Bananovec |
» | Internet Explorer 9 Beta na voljo javnostiOddelek: Novice / Brskalniki | 11793 (9734) | RoSeR |
» | GAIM pomočOddelek: Programska oprema | 1170 (1034) | Tear_DR0P |