Forum » Mobilne tehnologije » i'm Watch
i'm Watch
traxxas ::
Kaj menite o teh malih napravcah,k so tko inn.Ima že kdo v uporabi in kakšne so izkušnje?
LP
LP
- premaknil iz Kaj kupiti: Gandalfar ()
V bližnji prihodnosti mam namen kupiti nekaj takega,ker mi zgleda zadeva zelo pripravna.Na zadevo gledam tako:
Kupiš en tel.,k je tam nekje 5",pa ne veš kam bi ga dal.Po mojih iskušnjah se vedno kje zatakne,ker ga mam v silikonski preobleki in ko ga že nekako spravim iz žepa pa neha zvonit.
Ta zadevca pa se mi zdi ravno pravšnja za take k smo mal pozabljivi in občasno nerodni.
Mogoče že kdo poseduje in ve o tem kaj več povedat.
Kupiš en tel.,k je tam nekje 5",pa ne veš kam bi ga dal.Po mojih iskušnjah se vedno kje zatakne,ker ga mam v silikonski preobleki in ko ga že nekako spravim iz žepa pa neha zvonit.
Ta zadevca pa se mi zdi ravno pravšnja za take k smo mal pozabljivi in občasno nerodni.
Mogoče že kdo poseduje in ve o tem kaj več povedat.
No ravno to sem mislu.Recimo da neke hitrosti niti ne potrebujem.V bistvu rabim bolj za klice(služba) kakšen sms pa mail.Kakšnega pretiranega časa za traparije pa v službi tko al tko nimam.Brskanje po spletu mi je ljubše doma.Glede na to da športam(kolo,tek),pa bi tudi predvajalnik glazbe prišel prav.
Moderatorja prosim,da temo prestavi v mobilne telefonije.Hvala
Zanima me če kdo poseduje kaj takega
Moderatorja prosim,da temo prestavi v mobilne telefonije.Hvala
Zanima me če kdo poseduje kaj takega
Zgodovina sprememb…
- spremenil: traxxas ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SMS / MMS preko računalnikaOddelek: Mobilne tehnologije | 4648 (4391) | matrix2 |
» | Zelo poceni fotoaparatiOddelek: Kaj kupiti | 2669 (2011) | odklop |
» | Katerga od teh Mp3 plaayerjev?Oddelek: Kaj kupiti | 1896 (1539) | HaRl3y |
» | NAKUP 'gamerske' maschine ??Oddelek: Kaj kupiti | 1036 (854) | debil |
» | Udba.net??Oddelek: Loža | 2472 (1865) | PROTOTIP |