Forum » Pomoč in nasveti » Dokumentiranje
Dokumentiranje
GPUpoweR ::
Kako lahko snemam Skype pogovor - s katerim programom (če je možno skupaj s sliko)?
Prav tako me zanima kako lahko SMS sporočila spravim iz telefona na računalnik?
Lep pozdrav in hvala za pomoč!
Lep pozdrav in hvala za pomoč!
St235 ::
Pogovore na skype lahko snemaš z praktično katerimkoli programom, ki zna zajemant zvok.
Recimo http://www.webupd8.org/2011/09/record-a...
Odvisno od telefona. Edina metoda, ki deluje pri vseh telefonih je ročno pretipkavanje.
Recimo http://www.webupd8.org/2011/09/record-a...
Odvisno od telefona. Edina metoda, ki deluje pri vseh telefonih je ročno pretipkavanje.
Jaz mam Windows...
Aha... ročno pretipkavanje ne pride v poštev
Tega bi bilo res preveč !
Lp
Audio Recorder is a Linux tool to record audio
Aha... ročno pretipkavanje ne pride v poštev
Tega bi bilo res preveč !
Lp
Telefon je Huawei Ideos X5 - softwara za to vsaj sam ne najdem !
Tudi glede rešitve v zvezi s Skypom še nisem bil uspešen... Potegno dol MP3 Skype Recorder pa ne dela...
Anyone?
Tudi glede rešitve v zvezi s Skypom še nisem bil uspešen... Potegno dol MP3 Skype Recorder pa ne dela...
Anyone?
@Skyline: Hvala ! To sem iskal!
Am kaj pa glede screenshotov - pač neke vrste printscreen. Da bi klikno recimo sam eno tipko pa bi mi naredlo screenshot pa mi ga shranlo v eno mapo. Za igre poznam rečitev - FRAPS, samo kaj pa v Windowsih? Obstaja kaka taka zadeva za namizje al ne?
Lep pozdrav
Am kaj pa glede screenshotov - pač neke vrste printscreen. Da bi klikno recimo sam eno tipko pa bi mi naredlo screenshot pa mi ga shranlo v eno mapo. Za igre poznam rečitev - FRAPS, samo kaj pa v Windowsih? Obstaja kaka taka zadeva za namizje al ne?
Lep pozdrav
Je super zadeva, a ima eno veliko napako... Ko stisnem PRTSC se slika ustavi in ne grem najprej dokler ne shranim -> ta program žal odpade. Pač nekaj v smislu FRAPSov iščem - stisneš pa dejansko vse sam naredi - full screen pa še sliko shranjuje v izbrano mapo, hkrati pa dela naprej vse tekoče in normalno.
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android obvestila - bug ali strojna napaka?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2521 (2290) | jukoz |
» | Androdi: Brezplačni SMS-i preko wifijaOddelek: Mobilne tehnologije | 5953 (4642) | hojnikb |
» | Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 84245 (42260) | mailer |
» | [Android] Aplikacije in IgreOddelek: Mobilne tehnologije | 3944 (2439) | bdoxx |
» | FB bere SMSe?Oddelek: Problemi človeštva | 2677 (552) | Furbo |