Forum » Programska oprema » Težave z programom Nero
Težave z programom Nero
hipi69 ::
Imel sem Win 98 in ga nadgradil z XP vse programe sem ponovno nameslil razen nera. Ta mi sporoči da je na računalniku že ena verzija nera in da naj najprej to odstranim.
Ko to odstranim se ne spremeni nič. Ali kdo ve zakaj?
Ko to odstranim se ne spremeni nič. Ali kdo ve zakaj?
sash ::
kaj ti si 98 upgrejdal na XP al si XP-je na sveže namestil ???
ker potem bi verjetno bilo potrebno v 98 zbrisat nerota, sicer pa zbriši vse filete od nerota - pa register tud in bi verjetno moglo delat
ker potem bi verjetno bilo potrebno v 98 zbrisat nerota, sicer pa zbriši vse filete od nerota - pa register tud in bi verjetno moglo delat
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
hipi69 ::
Win sem nagradil. nerotove file sm zbrisal. kak pa počistim še vse iz registra?
Give Peace A Chance
ToniT ::
To sem ravno zadnjič delal enemu kolegu.
Pojdi na iskanje po registru in išči string ahead ali nero in potem briši - seveda to delaš na svojo odgovornost.
Pojdi na iskanje po registru in išči string ahead ali nero in potem briši - seveda to delaš na svojo odgovornost.
Damjan Jagar ::
Za čiščenje registra uporabi orodje Jv16 Power Tools s katerim pobrises ostanke programov v registru. Podobno orodje, a ne s takim učinkom je System Mechanic.
http://jagar.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako naj izbrišem viruse in druge škodljive datoteke ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2783 (2225) | @nny |
» | svchost.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 3575 (2599) | Mr.B |
» | Eyama 17JN1 in DVD pekač NEC ND2500A brez gonilnikov??!Oddelek: Programska oprema | 991 (925) | gofra |
» | TEAC W540E Problem z odpiranjem???Oddelek: Pomoč in nasveti | 842 (737) | Han |
» | winXP CD-R problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1339 (1206) | PIII850 |