Forum » Programska oprema » Word - združevanje in urejanje
Word - združevanje in urejanje
Cannex ::
Pozdravljeni,
na vas se obračam s vprašanjem glede urejanja v wordu. Za nalogo sem dobil 50 različnih wordovih dokumentov s po 40 vprašanji. Moja naloga je, da vse te dokumente združim v en dokument in uredim vprašanja. Veliko vprašanj se med seboj ponavlja. Zanima me torej, če obstajajo kakšne bližnjice (npr. Kako hitreje združiti vse dokumente kot z lepljenjem) in ali obstaja kak program za izločanje podobnih vprašanj oz. kak drug pripomoček.
Najlepše hvala vsem! :)
na vas se obračam s vprašanjem glede urejanja v wordu. Za nalogo sem dobil 50 različnih wordovih dokumentov s po 40 vprašanji. Moja naloga je, da vse te dokumente združim v en dokument in uredim vprašanja. Veliko vprašanj se med seboj ponavlja. Zanima me torej, če obstajajo kakšne bližnjice (npr. Kako hitreje združiti vse dokumente kot z lepljenjem) in ali obstaja kak program za izločanje podobnih vprašanj oz. kak drug pripomoček.
Najlepše hvala vsem! :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako združiti 2 sliki v 1?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4941 (4240) | Vice |
» | Združevanje skeniranih JPEG dokumentov v enegaOddelek: Pomoč in nasveti | 2197 (1955) | TheHijacker |
⊘ | Spajanje dokumentov za pošiljanje po emailu kot prilogaOddelek: Pomoč in nasveti | 2461 (2332) | Ziga Dolhar |
» | Generator word dokumentovOddelek: Pomoč in nasveti | 1209 (864) | Pina |
» | pdf - združitiOddelek: Programska oprema | 4329 (4183) | cryptozaver |