Forum » Operacijski sistemi » Pozresnost XP
Pozresnost XP
RAMPA ::
Imam m.plosco msi kt7 266 pro;athlon 1ghz;266 ddr;gf.4200!
Stvar je v temu da mi dela sistem zeloo pocasi.Recimo pri zagonu worda rabi par sekund,pri vrtenju filmckou moram izkljucit vse ce ne mi ga vrti v pocasnem posnetku da ne govorimo o igrah kjer se racunalnik obnasa kot en P133.
Pa sem malo pogledal v task Manager in vidu da mi CPU usage skoci na 100% pri skoraj vsakem programu se naj slabse pa je to da skoci kaksen krat kar sam kr tako tudi v mirovanju.Zdaj ali je problem v presvoh procesorju 1000mhz ali mi XP preprecujejo da bi procesor ZADIHAL !!
Kaj vi praviste
hvala
Stvar je v temu da mi dela sistem zeloo pocasi.Recimo pri zagonu worda rabi par sekund,pri vrtenju filmckou moram izkljucit vse ce ne mi ga vrti v pocasnem posnetku da ne govorimo o igrah kjer se racunalnik obnasa kot en P133.
Pa sem malo pogledal v task Manager in vidu da mi CPU usage skoci na 100% pri skoraj vsakem programu se naj slabse pa je to da skoci kaksen krat kar sam kr tako tudi v mirovanju.Zdaj ali je problem v presvoh procesorju 1000mhz ali mi XP preprecujejo da bi procesor ZADIHAL !!
Kaj vi praviste
hvala
RAMPA ::
Spomina imam 256 ddr.V task manager pa imam pri physical memory available okoli 100 mb v mirovanju.Premalo?
Virusou nebi smel imet saj imam Nortona z vsemi posodobitvami!
Virusou nebi smel imet saj imam Nortona z vsemi posodobitvami!
medjugorje-si ::
Mogoče ti tečejo v ozadju se dodatni programi(trojanci...)ali pa si nadgradil Xp iz w98(ME, 2000) in ti zato vse upočasnjuje. ce so trojanci ali kaj podobno poskusi zagnat program Ad-aware(in ce si kaj nasel ti priporocam Zone Alarem)...
www.medjugorje-si.org
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odzivanje procesorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1109 (784) | ABX |
» | Vista SP1 + AMD x2 CPU = zakaj 1 core okoli 90% load, drugi okoli 5%Oddelek: Pomoč in nasveti | 1242 (1046) | FlyingBee |
» | Disk se polni iz neznanega razlogaOddelek: Pomoč in nasveti | 2829 (2138) | jackorsen88 |
» | WinXP in cudni startup programiOddelek: Operacijski sistemi | 1610 (1331) | d0rK |
» | zasedenost procesorja v mirovanju = 40-50%Oddelek: Pomoč in nasveti | 1558 (1185) | spucek |