» »

WIN 7 programi ne delajo

WIN 7 programi ne delajo

h25 ::

Windowsi se lepo naložijo, lahko odpiram mape...učasih kar neki časa traja, da se fajli v mapah lepo pravilno pokažejo (kot da bi blo kaj z rami )..če pa hočem zagnat kakšen program al pa it na net mi pa zašteka....Potem ga še težko ugasnem... V SAFE MODE pa vse normalno dela.....Viruse pregledu pa nič nenajde...
Kako to zrihtat brez format al pa cele ponovne namestitve...da bi obdržal čimveč/vse stvari??

...HP prenosnik...

Unknown_001 ::

https://www.soluto.com/

Preveč procesov v ozadju. To je vse, kar trenutno lahko diagnosticiram iz opisa.

Ta programček ti bo pomagal počistit vse nepomembne procese, hkrati pa ti bo boot time skrajšal.

Zgodovina sprememb…

Nebo to...vsake tok časa pregledam startup in počistim kar ni treba da lavfa v ozadju.
Kaj se zgodi če sistem ugotovi, da so windowsi piratski? A lahko pol zablokirajo?

Ammm, v glavnem, ti na piratske nikol ne smeš updejtov vlečt. In možno je to krivec.

Zdj pa hitro brisat, poste, ker drgač sva ga najebala oba oz. samo ti (sem na linuxu), ker o piratstvu se tu gor glih ni dovoljeno pogovarjat.

Hayabusa ::

Poženi v varnem načinu (safe mode).
Če tam šteka enako imaš HW napako.

Hayabusa je izjavil:

Poženi v varnem načinu (safe mode).
Če tam šteka enako imaš HW napako.

Sj je napisal, da mu v safe mode normalno dela.

Hayabusa ::

Spregledal ;).

Naj požene tole:
http://pcsupport.about.com/od/toolsofth...

Nek program (AV / FW verjetno) dela težave.Lahko tudi kakšen cleaner/sistem optimizer.

OP
Imaš dovolj rama, zmogljiv procesor in hiter disk ?

Pišeš nekaj o piratskih windowsis, lahko da ti kakšen "aktivator" nagaja.

//Na koncu lahko še vedno narediš clean install.

Nism nč reku, da mam piratske....samo pišem..... ;)
Ja, v SAFE MODE vse dela....
Rmov dovolj, procesor pa tut...sej je vse delal do pred 3 dni nazaj....normalno ugasnu, potem pa to sranje.
...sem tudi naredu UNINSTAL aktivator....pa nič drugač.... Imam CCleaner pa mi skos lepo dela...optimajzerja nimam.

solatko ::

Uporabi restore point in se vrni v čas, ko je mašina delala še v redu. Bilo bi dobro, če bi dodal še specifikacije.
Poizkusi IOBIT Advanced systemcare, velikokrat pomaga.
http://www.iobit.com/

Je free verzija zadosti v redu.
Delo krepa človeka

Nobena stvar ni pomagala...sem že na novo naložil...sem pa mislil, da se bo c: formatiral...pa se ni. So še stare stvari gor. Ko pa hočem Windows.old zbrisat mi pa tut neposti...kao da nisem admin...pa sem samo jaz prijavlen...Kako to popravt??

....sem že našel kako se formatira c: pred namestitvijo :))
Je treba kakšno zadevo prebrat 8-) ;( ;) ...pa tok sem se zafrkavu 8-O

solatko ::

Praksa dela mojstra, ko ne veš kako, preberi navodila.:D
Delo krepa človeka

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik Lag-a

Oddelek: Pomoč in nasveti
221153 (760) MatevzV
»

HP pavilion dv6 3060em se ne zažene...

141996 (1850) Real_Madrid
»

Težava z Excel 2010

Oddelek: Programska oprema
5547 (501) RuN
»

asrock 939 dual-vsta in 7600 gs AGP problem

61009 (960) Klemzz
»

Po izvedbi cut/paste na istem disku dotične datoteke preprosto niso več funkcionalne

5905 (816) atlako

Več podobnih tem