Forum » Kaj kupiti » TV do 380€
TV do 380€
Jaymz ::
Pozdravljeni. Dedek kupuje TV in me je povprašal po nasvetu. Ker vem o TVjih ravno toliko kot on ali pa še manj se obračam na vas.
Poznavalci malih zaslonov in drugih tehnikalij, svetujte mi kateri tv in kje naj ga kupim.
Razpoložljive finance: do 380€ (več res ne)
zahteve: tv omara ima širino 85cm (tv naj bo torej širok cca. 80cm) - nekaj sem se igral s tv dimenzijami (mislim, da govorimo o tvjih cca. 38'' do morda 40'')
Hvala za pomoč
Poznavalci malih zaslonov in drugih tehnikalij, svetujte mi kateri tv in kje naj ga kupim.
Razpoložljive finance: do 380€ (več res ne)
zahteve: tv omara ima širino 85cm (tv naj bo torej širok cca. 80cm) - nekaj sem se igral s tv dimenzijami (mislim, da govorimo o tvjih cca. 38'' do morda 40'')
Hvala za pomoč
...MorE BeeR...
Magic1 ::
To je diagonala zaslona in ne televizije!
Boš moral kar po kakšnem novejšem modelu 32 pogledat, da ti bo tv šel v 85cm luknjo. Starejši modeli, ki so seveda cenejši, znajo imeti pošten rob.
Boš moral kar po kakšnem novejšem modelu 32 pogledat, da ti bo tv šel v 85cm luknjo. Starejši modeli, ki so seveda cenejši, znajo imeti pošten rob.
Magic
Jaymz ::
85 je širina omarice - 80 max širina tvja...82 oz. 104cm je pa "predvidena" diagonala :)
...MorE BeeR...
Magic1 ::
Ah, pol pa ni panike. Glej mal acije naokoli, big bang, leclerc, mercator tehnika, net. Ko dobiš kaj všečnega pa poguglaj za testi.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri 32" smart TVOddelek: Zvok in slika | 1696 (1343) | fpbs |
» | Led lcd tv SONY ali PHILIPSOddelek: Kaj kupiti | 5512 (5316) | MiniUsi |
» | 50'' plazma ali led lcd?Oddelek: Zvok in slika | 3343 (2817) | Gatsu |
» | Rad bi se podučilOddelek: Zvok in slika | 1770 (1632) | kitara8 |
» | Zaklenjena tema: So LOEWE televizorji res ZAKONOddelek: Loža | 1450 (1182) | Primoz |