» »

mnenja o napajalniku ?

mnenja o napajalniku ?

urbyluzar ::

Pozdravljeni!
Kaj si mislite o tem napajalniku
www.demise-pc.si/product_info.php/cPath...

???

hojnikb ::

run away..
#brezpodpisa

urbyluzar ::

Pomoje sam cakas kdaj bo spreglo.

dzinks63 ::

750W? +12 V1 / +12 V2 = 19 A / 19 A
Boljši napajalniki s takšno zmogljivostjo so deklarirani kot 400W: ENERMAX LIBERTY 400W

franci0 ::

torej na kaj je potrebno biti pozoren pri nakupu napajalnika (če damo na stran priključke ki jih ima) ?

freesty ::

Prvo koliko ima amperov na 12V liniji. Najboljse je, da je samo ena 12V linija in ima tista dosti amperov. Torej, ce kupujes 500W mora imeti napajalnik 500W/12V= x A. X=40 Torej cca. 40Amperov. Potem je pomembno tudi nihanje napetosti aka ripple. To pa moras kaksen test na internetu pregledat. To je pa tudi potem vse. Seveda, ce hoces kvaliteto. Ampak vsaj 12V linije se pa res pogleda, to je minimum.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Hayabusa ::

OP
HW config in namen uporabe ?

hojnikb ::

freesty je izjavil:

Prvo koliko ima amperov na 12V liniji. Najboljse je, da je samo ena 12V linija in ima tista dosti amperov. Torej, ce kupujes 500W mora imeti napajalnik 500W/12V= x A. X=40 Torej cca. 40Amperov. Potem je pomembno tudi nihanje napetosti aka ripple. To pa moras kaksen test na internetu pregledat. To je pa tudi potem vse. Seveda, ce hoces kvaliteto. Ampak vsaj 12V linije se pa res pogleda, to je minimum.

važna je še kvaliteta komponent (kondenzatorji posebaj), kvaliteta lotanja, hlajenje, varnostne funkcije (OCP), sam dizanj vezja...
dober si je pogledat kak test teh cheap napajalnikov od johhnyguru-ta, ti bo takoj jasn, zakaj je tako poceni/ti ga noben ne priporoča
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

LC napajalniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
5712084 (11677) bluefish
»

Moja konfiguracija računalnika kaj bi spremenili cena do 800€

Oddelek: Kaj kupiti
324090 (3834) D3m
»

Navijanje athlon(xp)-ja

Oddelek: Navijanje
331572 (1128) jest10
»

Enermax izdal napajalnik z 1000W (1kW) (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Modifikacije
649022 (7789) TribesMan

Več podobnih tem