Forum » Kaj kupiti » Katero gaming grafično?
Katero gaming grafično?
FlyingBee ::
torej si 8 dni od narocila dobil grafo, obljubili pa so ti koliko?
kaj pa glasnost? je to V2 verzija? ker na testih sem prebral da se kar pošteno segreva, v zameno za tiho delovanje
kaj pa glasnost? je to V2 verzija? ker na testih sem prebral da se kar pošteno segreva, v zameno za tiho delovanje
Rainbow Dash ::
tale grafa je: http://www.dinokomp.si/product_info.php...
Segreva se res malo, glede na mojo prejšno club3d, ki je imela full load 85 stopinj..
Ta je zelo tiha, res ful ful, cpu hladilnik se mi zelo bolj sliši, kot pa grafa, pa nimam stock-a gor(cpu).
Umm, bilo je 8 dni ja, sam je reku tut on da je mogu naročit in ko od dobi sem dobil po 2 dneh na dom.
Segreva se res malo, glede na mojo prejšno club3d, ki je imela full load 85 stopinj..
Ta je zelo tiha, res ful ful, cpu hladilnik se mi zelo bolj sliši, kot pa grafa, pa nimam stock-a gor(cpu).
Umm, bilo je 8 dni ja, sam je reku tut on da je mogu naročit in ko od dobi sem dobil po 2 dneh na dom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rainbow Dash ()
Rainbow Dash ::
primerjau sm temperature. Temparature lahk primerjaš katerokoli grafo, performance je drugačen...
jaojao
jaojao
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup GrafičneOddelek: Kaj kupiti | 8738 (7759) | Machete |
» | katero rabljeno grafično kartico izbrati?Oddelek: Kaj kupiti | 1642 (1365) | drzni86 |
» | Grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12081 (11227) | freesty |
» | Najboljša grafična kartica pod 200EUR.Oddelek: Kaj kupiti | 5109 (4459) | Brias |
» | Mid-range PCOddelek: Pomoč in nasveti | 3234 (2702) | Brias |