» »

Vlada 2013

Vlada 2013

Temo vidijo: vsi
««
136 / 279
»»

Mr.B ::

jype samo jaz ZJ kot žlahto mislim v direktnem ne prenesenem smislu.
Dlje ko boste plačevali influencerjem za čustveno stanje,
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.

jype ::

Mr.B> jype samo jaz ZJ kot žlahto mislim v direktnem ne prenesenem smislu.

Ne misliš, torej te ni.

Fritz ::

jype je izjavil:

Fritz> Virant ima žlahto na obeh koncih.

Ja, sej če kdo misl da Janša ni Zokiju dajal procentov in obratno, potem je pač naivko.

Tole ne vem, vem samo, da sta Janškovića brata po korupciji ;)

V Sloveniji ima skoraj vsak žlahto na obeh koncih, ker smo tako majhni.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Kar imaš sicer prov, samo pridemo potem do naslednjega znanega problema : sej so vsi enaki Od tu dalje pa adijo pamet.

Mr.B> sej so vsi enaki

A poznaš koga, ki je drugačen?

Ne, bi pa pomagalo če bi imeli palico.

Smo jo že imeli, pa vam tudi takrat ni bilo prav.

Mufasa ::

Tamlad Kardelj potrdil pogovore o novi stranki

Lupus pilum mutat, non mentem. -- "Volk dlako menja, narave nikoli."

Who knows...po njem morda pride, po dvojnem predsedniškem mandatu, nazaj za krmilo Pahor.
"Es ist nicht genug, zu wissen, man muss auch anwenden;
es ist nicht genug, zu wollen, man muss auch tun."
- Johann Wolfgang von Goethe

Sej Pahor je tisti, po katerem je Šušteršič povzemal.

Po dveh mandatih bo star 59 in še vsaj 10 let premlad za v pokoj...glede na popularnost, ki jo uživa sedaj, se imho takrat ne bo zadovoljil z ničemer manjšim od pozicije MPja. Če se mindset slovenčkov do takrat spremeni in ne bo zraven KGM škodljivcev, zna biti to celo dobro.

Mufasa> Če se mindset slovenčkov do takrat spremeni

Misliš na naši-vaši problem?

Brez skrbi, to bo ostalo.

Tolk o tem, kako "levičarji pojma nimamo":

https://www.dnevnik.si/objektiv/vec-vse...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

ZaphodBB ::

Seveda levičarji zelo dobro veste za kaj se gre. Konec koncev ste banko že večkrat spravili na kant in se na to pač spoznate.

Siguren sem, da boste našli uspešen način kako jo spet spravit na kolena in pri tem mastno profitirat.

Sploh bo sedaj zanimivo, ali je žlhata pripravila Šoltesa za novo službo.. Kot kaže protestniki niso novi obrazi..

PaX_MaN ::

ZaphodBB je izjavil:

Seveda levičarji zelo dobro veste za kaj se gre. Konec koncev ste banko že večkrat spravili na kant in se na to pač spoznate.

Siguren sem, da boste našli uspešen način kako jo spet spravit na kolena in pri tem mastno profitirat.

So našl:
Prvič, za upravljanje tveganj so na vrhu NLB leta skrbeli predstavniki KBC. Temeljno odgovornost nosijo torej presenetljivo tujci, ki veljajo v očeh največjih kritikov NLB za rešitelje (privatizacija). Na drugi strani je največ kreditov in slabih dolgov nastalo v obdobju Janševe vlade (2006-2008), za nameček pa je leta 2006 njen finančni minister izrecno zavrnil drugo fazo privatizacije banke.

Sam na srečo tega levičarja ni več na oblasti, hvala bogu!
Zdej mi je jasno zakaj je pod Janšatom treba blo odkupt od tujcev za bakšiš - deb jo loh dokončno spravil na kolena (če nisi edini zraven, te loh kdo odkrije, ne?) in deb pri tem mastno profitiral (deb pustil KBC profitirat? Ahahahaa, asnor?!) - in zakaj je Šuško prodal dušo da je iz dissanja slabe banke prišel na "ic de onli wej" in tut zakaj je zdej tok jamranja k je zgubu bit taglavn v slabi banki in državnem holdingu "ker je pač nujno da je tko" (piše v odgovorih na pripombe tako za slabo banko kot ZSDH) - sami so (spet) hoteli met vse zase!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

Pay Man, sedaj pa se popapcaj
Seveda se pa lahko zadovoljiš z razmerjem 31/34 dokler ne začneš po predalčkih metati Gradbince.

Mr.B> Pay Man, sedaj pa se popapcaj

Aha, tale tip, ki je itak že zdavnaj imel možnost stvari v red spravt, pa je namest da bi se lotu dela rajš quitnu kot vsak pravi pussy, zdej neki pametuje?

Fino, men je tut všeč oranžna barva.

Ikspe ::

Ko danes gledam TV dobim občutek kot da krivijo da smo za stanje v državi krivi mi navadni državljani.
Kaj je kriv navaden državljan da so bankirji podeljevali nezavarovane kredite tajkunom.
Kaj je kriv navaden državljan da politika ščiti tiste bankirje?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ikspe ()

Ikspe> Ko danes gledam TV dobim občutek kot da krivijo da smo za stanje v državi krivi mi navadni državljani.

Ja, res, kakšni norci so to... Ko vsi vemo, da je kriv sovražnik, ki ne spi!

Ikspe> Kaj je kriv navaden državljan da so bankirji podeljevali nezavarovane kredite tajkunom.

Na kakšen način se pa navadnega državljana to sploh tiče?

Ikspe> Kaj je kriv navaden državljan da politika ščiti tiste bankirje?

Volil je to politiko.

Pa račun ma še zmer pr NLB, s čimer tako ravnanje očitno materialno podpira.

PaX_MaN je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

So našl:
Prvič, za upravljanje tveganj so na vrhu NLB leta skrbeli predstavniki KBC. Temeljno odgovornost nosijo torej presenetljivo tujci, ki veljajo v očeh največjih kritikov NLB za rešitelje (privatizacija). Na drugi strani je največ kreditov in slabih dolgov nastalo v obdobju Janševe vlade (2006-2008), za nameček pa je leta 2006 njen finančni minister izrecno zavrnil drugo fazo privatizacije banke.

Sam na srečo tega levičarja ni več na oblasti, hvala bogu!
Zdej mi je jasno zakaj je pod Janšatom treba blo odkupt od tujcev za bakšiš - deb jo loh dokončno spravil na kolena (če nisi edini zraven, te loh kdo odkrije, ne?) in deb pri tem mastno profitiral (deb pustil KBC profitirat? Ahahahaa, asnor?!) - in zakaj je Šuško prodal dušo da je iz dissanja slabe banke prišel na "ic de onli wej" in tut zakaj je zdej tok jamranja k je zgubu bit taglavn v slabi banki in državnem holdingu "ker je pač nujno da je tko" (piše v odgovorih na pripombe tako za slabo banko kot ZSDH) - sami so (spet) hoteli met vse zase!

Kramarja je nastavil Tone Rop. Nekateri se še spomnimo pisanja o kadrovskem tsunamiju, bog ne daj da bi se Janša tedaj spravil nad NLB.

Pa še tangenta. TEŠ6, Tone Rop v EIB. Vzorec poznan?

Kvečjemu lahko zaključimo, da desnica je kriva ker je držala žakelj. In to je dovolj hudo. Tvoje dojemanje stanja je pa totalno zblojeno.

Navaden državljen je volil politiko, ki jo je izbral na podlagi informacij iz medijev.
Državljan je kriv edino to da leta 1990 ni počistil komunistične propagande iz medijev, ki je vse do danes na strani levih v kateri so šle komunisti ob osamosvojitvi. In vse do danes dobivamo napačne informacije, ki koristijo samo določenim strankam, in na podlagi katerih se navadni državljani še naprej napačno odločajo.

jype?! Na kakšen način se za navadnega državljana tiče da politika ščiti bankirje? Če misliš da se ne tiče potem pusti politiko in pojdi past koze.

Zgodovina sprememb…

Ikspe> jype?! Na kakšen način se za navadnega državljana tiče da politika ščiti bankirje? Če misliš da se ne tiče potem pusti politiko in pojdi past koze.

Azbukov? Dej še enkrat preber, no!

Zagor_tenay ::

Mr.B je izjavil:

Sploh bo sedaj zanimivo, ali je žlhata pripravila Šoltesa za novo službo.. Kot kaže protestniki niso novi obrazi..

Joj, pa to je že dolgočasno. Kučan ustanavlja LDS no. 5

Šivilja se mi pa kar malo smili. Tri mesece na oblasti, pa jo mali veliki Milan že zavrgel kot krpo. Štab na levici računa, da bo šivilja doživela fijasko, na njo bodo nalepili vse kar je narobe, potem pa potopili PS in ga nadomestili z "novo" ZaresPozitovnoLDS stranko. Melita Župevc pa že danes piše prošnjo, da se pridruži "novim" obrazom v Šoltesovi stranki.

Zgodovina sprememb…

Ja, že vidim sliko novih obrazov.

Novi obrazi v4.0.14: Iste face drug brand (tm).

Mhm, zdej bo Alenka na bobnih!

Heh, saj že cel čas pišem...če bi bil na vladi in bi me strici spodkopavali, bi pač spustil vse službe, ki jih premorem nad njih. Zadeva seveda deluje le, če nimaš velikih okostnjakov v omari ali strici ne vedo zanje.
A. Einstein

Bo ime

Zares pozitivna slovenija

(namenoma s z majhno..)

Loh bi bla tut "zares liberalna slovenska demokracija", kar se lepo prevede v ZLSD.

Da je krog sklenjen, ane.

Cervantes ::

No, zgleda da bo Zoki še dolgo župan.

Če se ne najde konkurenca - zagotovo.

Če bo sodstvo začelo zapirat tajkune kot se kaže v zadnjem času, bo res ostal brez konkurence.

Razen če se ji bo pridružil :))

Zgodovina sprememb…

PaX_MaN ::

ZaphodBB je izjavil:

Kvečjemu lahko zaključimo, da desnica je kriva ker je držala žakelj. In to je dovolj hudo. Tvoje dojemanje stanja je pa totalno zblojeno.

O, še en naivko!
Lepo se daljša lista desnih fantov ignorantov.

solatko ::

Desnica je tvorno sodelovala pri sprejetju zakonodaje, ki je omogočila krajo družbene lastnine, prekupčevanje z orožjem in korupcijo.
Vse ostalo so posledice.
Delo krepa človeka

solatko , lahko našteješ te zakone.

solatko ::

Kompletna prihvatizacijska zakonodaja in nadzor nad izvajanjem, ukinitev SDK - omogočeno plenjenje, volilna zakonodaja (posledično 555 strank), pa še kaj bi se našlo, če bi se človek malo potrudil.
Poleg vsega tega, so pa še upokojili, kompletno policijo, tožilstvo, vse tiste kadre, ki so lumparije znali poiskat in pravilno ukrepat, z izgovorm, da so partijski kadri, v resnici pa zato, ker se vpričo zelencev lažje krade, če pa že kaj najdejo, pa naši tožilci vse zajebejo, preden pride do sodnika.

Rabiš še kaj?
Delo krepa človeka

solatko , da ti ne bom parafriziral zablode. SDK je ukinil ROP. Če pa je saj na ECB-ju, pa zate to pomeni da je bil in je desničar, potem pa kapo dol. Dolgo bo okrevanje.

Napaka. Zablode je treba pod nujno parafrazirat. Neprestano.

No, kadar jih zmanjka, lahko poskusiš z velblodi.

No da ne boš bluzil ke v 3pm, tole

Po osamosvojitvi leta 1991 je naloge Službe družbenega knjigovodstva Jugoslavije v celoti prevzela Služba družbenega knjigovodstva v Republiki Sloveniji. V letu 1994 pa je pravno nasledstvo prevzela Agencija Republike Slovenije za plačilni promet, nadziranje in informiranje. Tega leta je bil izdan zakon o računskem sodišču in Računsko sodišče Republike Slovenije je začelo delovati 1. januarja 1995. Dobilo je pooblastilo za nadziranje celotnega poslovanja javnega sektorja v delu, ki se nanaša na rabo sredstev javnih financ, pa tudi zasebnega sektorja. Računsko sodišče je prevzelo določen del nalog Službe družbenega knjigovodstva, hkrati pa prevzelo tudi vrsto novih nalog, zato sta njegova ustanovitev in določitev njegovih pristojnosti pomenila vzpostavitev nove sistemske ureditve državne revizije.

od tukaj:
Tukaj

Drugič pa, predno nekaj rigneš, se prej informiraj.

Zgodovina sprememb…

Obožujem vlado, zato ker se pogaja A. in B..

USS Wasp ::

Loh bi bla tut "zares liberalna slovenska demokracija", kar se lepo prevede v ZLSD.

Parkeljcev štab preigrava več možnosti za novo ime. Po zadnjih informacijah naj bi se ta nova instant stranka imenovala Preporod. Torej bomo dobili PreporojenoZatesPozitivnoLDS No.5 stranko.

Smo pa res Circus Balcanicus država. Prebrisani Milan nam je tokrat novo stranko ustanovil kar preko "poštenih" zdravnikov, ki protestirajo proti sami sebi in ki se zavzemajo za javno zdravstvo, sami pa furajo popoldansko privatništvo. Ljudje so prišli kao protestirat za javno zdravstvo, danes pa so izvedeli, da so v resnici bili na mitingu za ustanavljanje stranke Šoltesa.

Zdej lahko pričakujejmo medijsko ofenzivo... Alenka in Lukšič kar nankrat ne bosta več dobra, Šoltesa bodo pa kazali na vsaki pasji procesiji in borčevskih piknikih. 20% mu je že zagotovljenih.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Wasp_%28CV-18%29

Tako pač je, če smo neumno in neaktivno volilno telo, smo obsojeni na vrtiljak pokvarjencev. In tudi, če se najde kak poštenjak med njimi, ga hitro posesajo v vrtiljak saj to očitno nagrajujemo na volitvah.
A. Einstein

trololo2 ::

USS Wasp je izjavil:

Šoltesa bodo pa kazali na vsaki pasji procesiji in borčevskih piknikih. 20% mu je že zagotovljenih.

Mnja kar dvomim da 20%. Tudi teh InstantLevihStrani™ se morajo volilvi prej ali slej naveličati. IMO je čas instant strank mimo. Bolj zanimiv je čas objave, zgleda se pripravljajo volitve.

Mr.B je izjavil:

Obožujem vlado, zato ker se pogaja A. in B..

Hej, B, Ati res ni čiso nič nerodno?

Bitje brez kakršnekoli avtorefleksije...

vostok_1 ::

Jype in podobni morajo biti izredno veseli, ko nam vlada po eni strani veča davke, po drugi pa pokuri miljardo evrov, dodatno zadolži državo za 10let in ne spremeni popolnoma ničesar v mašineriji države. Korupcija je še tu, neučinkovitost prav tako, nesposobni kadri pa pridno vlečejo državni denar še naprej.

Po kaki logiki je bolje, če zahtevaš od posiljevalca, da te močneje nabija v rit? Razložte mi to?

Sicer pa je precej evidentno, da bo počilo, prej ali slej bo, ni, NI pogoja, da gre tako naprej. Škoda mi je edino ker sem lih malo razmišljal, da bi se vrgu v podjetništv. Ravno v najmanj prijetnem obdobju. Ampak hey, this are the cards you've been dealt.

vostok_1> Po kaki logiki je bolje, če zahtevaš od posiljevalca, da te močneje nabija v rit? Razložte mi to?

Kakršnokoli posiljevanje je le desničarska blodnja. V resnici je država draga izključno zaradi neučinkovitosti, neučinkovita pa zaradi korupcije in klientelizma. Nič od tega dvojega ne more biti razlog za demontažo socialne države, ker s tem ni na noben način povezano. Moja davčna nepokorščina na noben način ne bi spremenila materialnega stanja kateregakoli od tistih, ki se s svojimi državnimi funkcijami materialno okoriščajo, bi pa povzročila, da bi se številnim prebivalcem življenje vdrlo preko socialnega minimuma - česar si jaz najmanj želim, ker je točno ta minimum tisto, kar meni omogoča, da počnem reči, ki me veselijo, hkrati pa ustvarjam veliko dodane vrednosti (ki poleg mojih igrač kupuje tudi hrano tvojim starim staršem - in jaz nisem kreten, ki bi jim želel storiti silo, tako kot nekateri objestneži tule).

vostok_1> NI pogoja, da gre tako naprej.

Neumnost. Tako bo šlo naprej v neskončnost, če _TI_ ne boš ponudil alternative. Slovenija je majhna. Tisti, ki so ponujali alternative, so že vsi razkrinkani. Vemo, da so bodisi popolnoma nesposobni, bodisi jih v resnici zanima izključno državna malha, za najboljše pa velja celo oboje hkrati. Dokler sedimo na svojih zavaljenih prašičjih zadnjicah, si vrtamo po nosu in se repenčimo po forumih, bo stanje vztrajalo.

No, jaz imam dejansko delo, sicer bi se že lotil političnega programa, ki presega okvir foruma, ampak zdaj je seveda prišlo do nove dileme - dobil sem nekaj razmeroma dobrih ponudb, ki mi vse po vrsti omogočajo domovino obesit na klin in dokler obstajajo v tej državi gnide, ki bi socialne transferje ukinile, dokler jih same ne potrebujejo, je morda bolje, da mene v njej ni. Nisem se še odločil, a če boste še naprej špilali kretene, se bom vsekakor lažje in hitreje.

Double_J ::

http://www.rtvslo.si/slovenija/kirurg-b...

S čim so pa Breclja podkupili oziroma zagrozili? Se je hitro premislil... ali pa je bilo že od začetka tako planirano.
Dve šivanki...

A niso bli v Cankarjevih časih kakor najbolj ugledni poklici župnik, učitelj in zdravnik? >:D

jype, pozabil dodati, da če to delajo naši je to čisto sprejemljivo, ker smo tako socialno državo "ukrepe" vedno hoteli.

T-h-o-r ::

Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

WizmoTo ::

jype je izjavil:

V resnici je država draga izključno zaradi neučinkovitosti, neučinkovita pa zaradi korupcije in klientelizma. Nič od tega dvojega ne more biti razlog za demontažo socialne države, ker s tem ni na noben način povezano.

Kakšne blodnje. Ne, izkoriščanje "že pridobljenih pravic", pa če se vse sesuje, in popolna neodgovornost do porabe davkoplačevalskega denarja pa res nima nobene veze z neučinkovitostjo in draginjo države. Dokler bo kaj v skupni malhi in vsak pozna vsakogar, bo tudi klientelizem in korupcija.

jype je izjavil:

Neumnost. Tako bo šlo naprej v neskončnost, če _TI_ ne boš ponudil alternative. Slovenija je majhna. Tisti, ki so ponujali alternative, so že vsi razkrinkani. Vemo, da so bodisi popolnoma nesposobni, bodisi jih v resnici zanima izključno državna malha, za najboljše pa velja celo oboje hkrati.

Ne bo šlo v neskončnost, samo do bankrota. Alternative so pa vsako leto. Paraziti se pač preimenujejo in izberejo naslednjega v vrsti za korito. Naslednji bo vampir od Lukšiča, naslednik najboljšega premierja na svetu. To je pa ja fajna alternativa zate, saj drugega kot povečevanja davkov tudi on ne zna. Letos si pa tako Jankovića volil, najboljšega šerifa. Sami poštenjaki, ki si pritrgujejo od svojih ust, da denar gre v skupno malho.

oldguy ::

jype je izjavil:

No, jaz imam dejansko delo, sicer bi se že lotil političnega programa, ki presega okvir foruma, ampak zdaj je seveda prišlo do nove dileme - dobil sem nekaj razmeroma dobrih ponudb, ki mi vse po vrsti omogočajo domovino obesit na klin in dokler obstajajo v tej državi gnide, ki bi socialne transferje ukinile, dokler jih same ne potrebujejo, je morda bolje, da mene v njej ni. Nisem se še odločil, a če boste še naprej špilali kretene, se bom vsekakor lažje in hitreje.

Opa! Kim Yong Yipe v pravi desničarski maniri "grozi" z izselitvijo. Res presenečaš zadnje čase, hehe... :D

Demagogov ne bo nihče preveč pogrešal...so, don't let the door hit you on the way out.
««
136 / 279
»»