Forum » Mobilne tehnologije » Nokia lumia 800
Nokia lumia 800
Tanja123 ::
Mene zanima a kdo ve zakaj mi nokia lumia 800 ne sprejemani oz. Pošilja sporočil s fotografijami? enostavno mi ne prikaže fotografij in besedila.. Hvala že v naprej.
- polepsal: Gandalfar ()
Tanja123 ::
Ko dobim fotografijo mi piše,ker imam v angleškem jeziku:Get media content now...-ko to kliknem se mi pojavi ista poved. kako pa naj to uredim?
hvala za odgovor.
hvala za odgovor.
_Dormage_ ::
Ko dobim fotografijo mi piše,ker imam v angleškem jeziku:Get media content now...-ko to kliknem se mi pojavi ista poved. kako pa naj to uredim?
hvala za odgovor.
Kot že povedano.
Za prejamanje MMS sporočil moraš vklopiti podatkovni prenos.
Pobrskaj med nastavitvami.
Settings -> mobile network -> data connection -> ON
T-h-o-r ::
tako, da vtakneš usb v telefon in računalnik in daš prenos podatkov ali kaj v tem stilu
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
SLO_Matej ::
Mene zanima kako se z telefona presejo fotografije na računalnik?
Hvala že vnaprej
Poveži Lumio z računalnikom preko USB kabla, nato pa v z Zune Softwareom najdi fotografije na Lumii. Tiste, ki jih želiš prenesti označi, in jih potegni v levi spodnji kot, kjer je ikona z računalnikom. Slednje v primeru, če se ti ne bo že samodejno izvedla sinhronizacija, kar mislim, da je privzeto tako ali tako vklopljeno. Skratka, poveži Lumio z računalnikom in v knjižnici Slike poglej, če imaš mapo From Nokia Lumia 800 oz. kakor koli že imaš nastavljeno ime svojega Windows Phona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SLO_Matej ()
martincek1 ::
V zune nastaviš mapo za sinhronizacijo glasbe in v to mapo daš vso glasbo, ki jo hočeš prenesti na telefon. Ko boš imel telefon povezan z računalnikom se ti bo vsakič na telefon prenesla ceotna vsebina te mape(in tudi izbrisala, če boš vse datoteke v mapi izbrisal).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: martincek1 ()
SLO_Matej ::
Glasbo na telefon lahko prenešaš tudi na tak način, kot slike s telefona, brez da bi glasbo premikala v drugo mapo. Odpreš Zune in z njim poiščeš glasbo na računalniku in potem povlečeš glasbo v spodnji levi kot, kjer pa zdaj stoji ikona telefona. Več tukaj: http://www.windowsphone.com/sl-SI/how-t...
Tudi kako dodaš katerikoli račun v svoj Windows Phone imaš opisano na uradni spletni strani: http://www.windowsphone.com/sl-SI/how-t...
Tudi kako dodaš katerikoli račun v svoj Windows Phone imaš opisano na uradni spletni strani: http://www.windowsphone.com/sl-SI/how-t...
luckey punk ::
Rabm POMOČ :)
Sigurno je ze nekdo sparseval sam je res prevec za brat ....
A je mogoce na noki lumi 800 igrati pokerstars in kako si ga prenesem ??
Ko grem prek interneta nalozit mi sploh ne pride na njihovo stran ( pokerstars ) napise mi da slovenska drzava tega ne dovoljuje in da je zakonsko prepovedan itd... a je komu ratal pa da ze igra ?? jz bi tuddd..... dej recte da se da ....
hvala za info ... LP mare
Sigurno je ze nekdo sparseval sam je res prevec za brat ....
A je mogoce na noki lumi 800 igrati pokerstars in kako si ga prenesem ??
Ko grem prek interneta nalozit mi sploh ne pride na njihovo stran ( pokerstars ) napise mi da slovenska drzava tega ne dovoljuje in da je zakonsko prepovedan itd... a je komu ratal pa da ze igra ?? jz bi tuddd..... dej recte da se da ....
hvala za info ... LP mare
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Phone 8 (strani: 1 2 3 4 … 80 81 82 83 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 655920 (269690) | mat11 |
» | Nokia izdala posodobitev Black LumiaOddelek: Novice / Windows Mobile | 9885 (6373) | rok_p |
» | Nokia Lumia 800 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 84705 (51125) | Ciklamen |
» | Simobil Praznični paket: kateri mobilnikOddelek: Mobilne tehnologije | 3840 (3144) | matobeli |