Forum » Strojna oprema » Napajalc
Napajalc
tilko ::
Zivjo!
Eno staro plato zelim pretvorit v mp3 predvajalnik. Malo sem cekiral sceno za napajalce, pa mi ni uspelo najdt majhnga AT napajalca. A se to sploh se dobi? V skrajni sili bi pomagale tud ksne sheme za zlotat skupi. Ali pa ce nekako predelam star napajalnik, a lahko tuki pride do kaksnih problemov s hlajenjem?
Potem pa me se zanima koliko vatni napajalc bi mogu dobit, da bi lepo delala at plata s 100 MHz amdjem ali pentiumom, cdromom, floppyem in mogoce se z diskom.
lp, tilko
Eno staro plato zelim pretvorit v mp3 predvajalnik. Malo sem cekiral sceno za napajalce, pa mi ni uspelo najdt majhnga AT napajalca. A se to sploh se dobi? V skrajni sili bi pomagale tud ksne sheme za zlotat skupi. Ali pa ce nekako predelam star napajalnik, a lahko tuki pride do kaksnih problemov s hlajenjem?
Potem pa me se zanima koliko vatni napajalc bi mogu dobit, da bi lepo delala at plata s 100 MHz amdjem ali pentiumom, cdromom, floppyem in mogoce se z diskom.
lp, tilko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napajalec za PC z nizko porabo v mirovanjuOddelek: Strojna oprema | 1288 (842) | strumf666 |
» | OCZ podira rekorde s 1100W napajalcemOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3172 (2530) | necromncr |
» | 2x ATX: brez relejaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2220 (1939) | Azrael |
» | en grozna tezava:(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1651 (1384) | blue96 |