Forum » Kaj kupiti » Terminal za sprejemanje kreditne kartice
Terminal za sprejemanje kreditne kartice
Jan ::
Imam stranko - malo trgovsko podjetje, ki želi strankam omogočiti plačila majhnih vrednosti (do 50 eur) z plačinimi karticami.
V zadnjem času se pojavljajo nove naprave za zajemanje plačilnih kartic pri poslovanju na točki prodaje (POS). Predvsem imam v mislih majhne čitalce, ki se dodajo telefonu in omogočajo zajem magnetnega zapisa kartice.
Ali to kdo uporablja in kje bi to dobil? Pa ne mi z "vprašaj na svoji banki", ker po mojih izkušnjah slovenske banke ponujajo samo staro tehnologijo...
Kako pa je z izdajo računa oziroma potrdila? Obstaja kakšen priročno majhen wired tiskalnik, na katerega bi lahko natisnil mali račun kar z mobilca po opravljeni kartični transakciji?
Opazil sem tudi, da nekatera podjetja izdajo potrdilo o transakciji in račun posebej, druga pa vse v enem dokumentu (Petrol), a je to, da ti ne izdajo posebej potrdila o transakciji sploh "legit"?
V zadnjem času se pojavljajo nove naprave za zajemanje plačilnih kartic pri poslovanju na točki prodaje (POS). Predvsem imam v mislih majhne čitalce, ki se dodajo telefonu in omogočajo zajem magnetnega zapisa kartice.
Ali to kdo uporablja in kje bi to dobil? Pa ne mi z "vprašaj na svoji banki", ker po mojih izkušnjah slovenske banke ponujajo samo staro tehnologijo...
Kako pa je z izdajo računa oziroma potrdila? Obstaja kakšen priročno majhen wired tiskalnik, na katerega bi lahko natisnil mali račun kar z mobilca po opravljeni kartični transakciji?
Opazil sem tudi, da nekatera podjetja izdajo potrdilo o transakciji in račun posebej, druga pa vse v enem dokumentu (Petrol), a je to, da ti ne izdajo posebej potrdila o transakciji sploh "legit"?
Zvezdica27 ::
lp,
mislim da boš moral vprašati na Bankart http://www.bankart.si/
Oni vodijo promet preko POS terminalov. In so odzivni, brez skrbi. gre za združćenje v katerem so vse banke in kar rečejo, to drži. Lepokliči oz. email.
zz
mislim da boš moral vprašati na Bankart http://www.bankart.si/
Oni vodijo promet preko POS terminalov. In so odzivni, brez skrbi. gre za združćenje v katerem so vse banke in kar rečejo, to drži. Lepokliči oz. email.
zz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mastercard: delež brezstičnih plačil v Evropi strmo raste (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 19950 (12616) | OK.d |
» | Davčna blagajna in bančna karticaOddelek: Kaj kupiti | 6369 (5065) | OldSkul |
» | SKB NET - spletno bančništvoOddelek: Omrežja in internet | 8563 (7713) | matter |
» | Teoretični napad na plačilne kartice s PIN-om tudi v praksiOddelek: Novice / Varnost | 12448 (9713) | Uranij |
» | Kje nakazati placilo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13423 (12493) | solatko |