» »

Terminal za sprejemanje kreditne kartice

Terminal za sprejemanje kreditne kartice

Jan ::

Imam stranko - malo trgovsko podjetje, ki želi strankam omogočiti plačila majhnih vrednosti (do 50 eur) z plačinimi karticami.
V zadnjem času se pojavljajo nove naprave za zajemanje plačilnih kartic pri poslovanju na točki prodaje (POS). Predvsem imam v mislih majhne čitalce, ki se dodajo telefonu in omogočajo zajem magnetnega zapisa kartice.

Ali to kdo uporablja in kje bi to dobil? Pa ne mi z "vprašaj na svoji banki", ker po mojih izkušnjah slovenske banke ponujajo samo staro tehnologijo...

Kako pa je z izdajo računa oziroma potrdila? Obstaja kakšen priročno majhen wired tiskalnik, na katerega bi lahko natisnil mali račun kar z mobilca po opravljeni kartični transakciji?

Opazil sem tudi, da nekatera podjetja izdajo potrdilo o transakciji in račun posebej, druga pa vse v enem dokumentu (Petrol), a je to, da ti ne izdajo posebej potrdila o transakciji sploh "legit"?

Zvezdica27 ::

lp,

mislim da boš moral vprašati na Bankart http://www.bankart.si/

Oni vodijo promet preko POS terminalov. In so odzivni, brez skrbi. gre za združćenje v katerem so vse banke in kar rečejo, to drži. Lepokliči oz. email.

zz

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mastercard: delež brezstičnih plačil v Evropi strmo raste (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
6919950 (12616) OK.d
»

Davčna blagajna in bančna kartica

Oddelek: Kaj kupiti
386369 (5065) OldSkul
»

SKB NET - spletno bančništvo

Oddelek: Omrežja in internet
238563 (7713) matter
»

Teoretični napad na plačilne kartice s PIN-om tudi v praksi