Forum » Izdelava spletišč » Izdelava spletnega dizajna
Izdelava spletnega dizajna
abyssus ::
Pozdravljeni,
začel sem z učenjem HTML in CSS. Malce sem delal po vodičih te spletne dizajne v photoshopu in jih poskusil pretvarjati v CSS ter HTML. Imam pa nekaj vprašanj. Ves dizajn, ki ga naredim v photoshopu, moram pretvorit v CSS kodo ali moram recimo posamezne dele template rezat in jih shranjevat v slike in nato vstavljat v CSS ter HTML? Ni mi najbolj jasno. Recimo, naredim gumb, ki bi ga rad uporabljal na spletni strani. Ga moram potem napisati v CSS kodi ali ga pač naredim brez teksta in nanj dodam tekst v HTML? Rabim malo pomoči v tem. :)
LP
začel sem z učenjem HTML in CSS. Malce sem delal po vodičih te spletne dizajne v photoshopu in jih poskusil pretvarjati v CSS ter HTML. Imam pa nekaj vprašanj. Ves dizajn, ki ga naredim v photoshopu, moram pretvorit v CSS kodo ali moram recimo posamezne dele template rezat in jih shranjevat v slike in nato vstavljat v CSS ter HTML? Ni mi najbolj jasno. Recimo, naredim gumb, ki bi ga rad uporabljal na spletni strani. Ga moram potem napisati v CSS kodi ali ga pač naredim brez teksta in nanj dodam tekst v HTML? Rabim malo pomoči v tem. :)
LP
extr3m3 ::
Menim, da je tukaj - (klik, klik!) dovolj nazorno in natančno opisano kako se lotit zadeve.
o_O
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTML in CSS v Visual Studio 2017Oddelek: Programiranje | 1360 (898) | Stari89 |
» | Nekaj vprašanj glede izdelave spletne strani.Oddelek: Izdelava spletišč | 4777 (3628) | scipascapa |
» | Photoshop - web slicingOddelek: Pomoč in nasveti | 1116 (1042) | opeter |
» | Izdelava spletnih strani v PhotoshopuOddelek: Izdelava spletišč | 4001 (3049) | DiTi |
» | tocen postopek izdelave dolocene straniOddelek: Izdelava spletišč | 2310 (1887) | Tody |