» »

Monitor lg flatron w2253v-pf

Monitor lg flatron w2253v-pf

btk2392 ::

Pozdravljeni,

imam omenjeni monitor in z njim tudi velike tezave. monitor sicer dela, samo do tega stanja se moras zelo mocno potruditi. vcasih se ne prizge, vcasih se pa slika zamrzne na logotu od LG. Da ga pa spravis v to fazo da dela normalno moram pa veckrat mrezni kabel iztaknit in ponovno priklopit in ko to naredis parkrat se monitor lepo prizge in dela. ko pa neham delati na racunalniku in ga ugasnem, se monitor normalno ugasne, samo cez nekaj casa se naenkrat prizge in slika zamrzne na logotu.

monitor sem tudi odprel in pregledal kondenzatorje vendar so vsi celi, tudi nasplosno oba vezja zgledata dobro. sumim da bi mogoce bila napaka pri vezju s tipkami.

ce ve kdo kaj bi lahko bilo narobe bi lepo prosil za pomoc.

hvala vsem

lp, marko

jestofunk ::

Pozdravljen Marko,

sem imel enake težave z tem monitorjem. Najprej sem zamenjal trafo na napajalni plošči, pa napajalno ploščo v kompletu, potem signalno ploščo in na koncu mi je ostala samo še kontrolna plošča z oznako E238400 HXF-S. Ker mi se jo ni dalo več naročati prek kitajkega eBay-a, TaoBao.com, sem jo vzel ven in zgrel z fenom, in je zdaj skoz vklopljeno stikalo na monitorju...
Sicer ta kontrolni panel prodaja model v Bolgariji za ~6€, za poštnino pa bi 20€...
http://www.coni-com.com/product/12254/l...

lp, zenit
Če boš dosleden svojim principom, ne boš imel nobenega prijatelja ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Popravilo LCD monitorja, servis?

Oddelek: Strojna oprema
223781 (2693) MrStein
»

Računalnik se ne prižge

Oddelek: Pomoč in nasveti
4317821 (13944) G_mAn
»