Forum » Programska oprema » LEADTEK WINFAST A280 LE/TD my VIVO
LEADTEK WINFAST A280 LE/TD my VIVO
LUCCA_BRASSI ::
Imam to kartico in sem si hotel ogledat en DVD .in sicer Vojno Zvezd , malo odzadaj ne :-)
No ne najdem serijske številke za instalacijo WinFastDVD z CD z gonilniki ki pridejo zraven. Prodajalec je rekel da so bili baje na papirnatem ovitku , ki sem ga vrgel takoj proč in dal CD v torbico z ostalimi.
Prosil bi če mi lahko posreduje kdo to cifro-
in pa mogoče še katero ki pride s programi na tem CD-ju in si jih je že instaliral in ve.
Administratorju: NI ILLEGALNA ROBA!!da ne bi scanclav me dol
LP
No ne najdem serijske številke za instalacijo WinFastDVD z CD z gonilniki ki pridejo zraven. Prodajalec je rekel da so bili baje na papirnatem ovitku , ki sem ga vrgel takoj proč in dal CD v torbico z ostalimi.
Prosil bi če mi lahko posreduje kdo to cifro-
in pa mogoče še katero ki pride s programi na tem CD-ju in si jih je že instaliral in ve.
Administratorju: NI ILLEGALNA ROBA!!da ne bi scanclav me dol
LP
- zaklenil: Gandalfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalniške komponente na letaluOddelek: Strojna oprema | 2868 (2146) | djfixme |
» | Zamenjava diska na prenosniku ... kako je z win7 licencoOddelek: Pomoč in nasveti | 1588 (1325) | fosil |
» | Težave z grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 935 (783) | Icematxyz |
» | Uveljavljanje garancije za trdi disk - brez računaOddelek: Kaj kupiti | 2640 (2291) | freserovski |
» | kako streti password v biosu?Oddelek: Operacijski sistemi | 1475 (1274) | maticm |