Forum » Pomoč in nasveti » Problem z wordom
Problem z wordom
accord37 ::
Lep pozdrav najprej. Torej imam problem z Wordom (program drugače dela ok) Ker nisem ravno specjalist za word me zanima nekaj stvari.
1. Rad bi naredil glavo dokumentu. Vendar prve 3 strani nočem da se vidi ne glava ne oštevilčenje. Kako naj to naredim?
2. ko hočem narediti kazalo dokumenta mi vedno napiše no content. Kaj to pomeni? kako ga lahko naredim pravilno?
3. V glavi dokumenta hočem, da je besedilo črne barve in podčrtano s črno črto. Črta hočem da se razteza od pisave pa do številke ki označuje stran dokumenta. Tisto underline mi ne pride v poštev.
Upam da mi bo kdo znal pomagati.
imam pa word 2007 z angleškim jezikom in bi bilo dobrodošlo da so napotki oz. besede angleške (če je možnost seveda) vsake pomoči drugače bom zelo vesel.
Lep pozdrav
1. Rad bi naredil glavo dokumentu. Vendar prve 3 strani nočem da se vidi ne glava ne oštevilčenje. Kako naj to naredim?
2. ko hočem narediti kazalo dokumenta mi vedno napiše no content. Kaj to pomeni? kako ga lahko naredim pravilno?
3. V glavi dokumenta hočem, da je besedilo črne barve in podčrtano s črno črto. Črta hočem da se razteza od pisave pa do številke ki označuje stran dokumenta. Tisto underline mi ne pride v poštev.
Upam da mi bo kdo znal pomagati.
imam pa word 2007 z angleškim jezikom in bi bilo dobrodošlo da so napotki oz. besede angleške (če je možnost seveda) vsake pomoči drugače bom zelo vesel.
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinhronizacija podatkov iz Excela v WordOddelek: Programska oprema | 3113 (2652) | jukoz |
» | Zrcalni roboviOddelek: Programska oprema | 4572 (2451) | hodor |
» | Word stevilke straniOddelek: Pomoč in nasveti | 1787 (984) | jonystar |
» | template za word template (*.dot)Oddelek: Pomoč in nasveti | 625 (491) | prozac |
⊘ | Spajanje dokumentov za pošiljanje po emailu kot prilogaOddelek: Pomoč in nasveti | 2446 (2317) | Ziga Dolhar |