Forum » Pomoč in nasveti » Tablični računalnik ki dobro lovi WI-FI signal
Tablični računalnik ki dobro lovi WI-FI signal
easyrider3 ::
Kupil bi tablični računalnik za malo manj denarja in važno je da lovi dobro WiFi signal in da je velik 10".
Kupil bi ga za ženo ker sedaj uporablja mobitel in še ta slabo lovi signal(Samsung Galaxy S).
Katere tablice so za bolj malo denarja in da dobro lovijo brezžični signal. Baje da Samsung nima kaj pretirano dobrega sprejema,sploh mi vsi pravijo da tudi mobiteli so bolj švoh,da ima Nokia najboljši sprejemnik
Kupil bi ga za ženo ker sedaj uporablja mobitel in še ta slabo lovi signal(Samsung Galaxy S).
Katere tablice so za bolj malo denarja in da dobro lovijo brezžični signal. Baje da Samsung nima kaj pretirano dobrega sprejema,sploh mi vsi pravijo da tudi mobiteli so bolj švoh,da ima Nokia najboljši sprejemnik
lowel ::
tudi mene zanima ker ga tud jaz kupujwm rabljenega, kaj je še treba pazit pri nakupu?
kupujem tad do nekje 100 eu
kupujem tad do nekje 100 eu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri telefon kupiti ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4217 (3063) | 2dark |
» | Telekom - Mobitel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 48499 (21041) | cekr |
» | Telekom Slovenije kupil Debitel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 28734 (21638) | Tilen |
» | Tušmobil DA/NE? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28643 (18258) | Reycis |
» | Death grip na Verizonovemu iPhonu ni odpravljen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 21042 (19421) | Bor H |