Forum » Programska oprema » adobe premiere green screen pomoč
adobe premiere green screen pomoč
teckow ::
pozdravljeni
imam en problem z modrim ozadjem, ker je gor bil nek beli selotejp (vidno na sliki )
https://www.dropbox.com/sh/d5td5rf5gd5x...
zanima me kako bi npr te kose ki jih ne morem prekriti izrezal oz pobarval.
prav tako v zgornem levem vogalu je presvetleno tam bi tudi kar izrezal ali pobarval.
ekran je statičen in se ne premika tako da ni treba nič trackinga.
že v naprej hvala
imam en problem z modrim ozadjem, ker je gor bil nek beli selotejp (vidno na sliki )
https://www.dropbox.com/sh/d5td5rf5gd5x...
prav tako v zgornem levem vogalu je presvetleno tam bi tudi kar izrezal ali pobarval.
že v naprej hvala
- spremenilo: teckow ()
eric_cartman ::
Jst bi to naredu v Afterjih..
Dodal bi chroma key in mu spremenil nastavitve, da ti požre tudi tist selotejp. Tako ali tako lahko dodaš večkrat isti efekt in vsakič določiš drugo barvo..
Druga možnost je, da selotejp odstraniš z masko, ki je verjetno tudi najlažja.. In potem nadomestiš modro barvo..
Sploh pa nisi povedal, ali je ta selotejp znotraj slike, ali je fizično priliman gor na TV, ker se ne vidi dobro..
Dodal bi chroma key in mu spremenil nastavitve, da ti požre tudi tist selotejp. Tako ali tako lahko dodaš večkrat isti efekt in vsakič določiš drugo barvo..
Druga možnost je, da selotejp odstraniš z masko, ki je verjetno tudi najlažja.. In potem nadomestiš modro barvo..
Sploh pa nisi povedal, ali je ta selotejp znotraj slike, ali je fizično priliman gor na TV, ker se ne vidi dobro..
"Druga možnost je, da selotejp odstraniš z masko, ki je verjetno tudi najlažja.. In potem nadomestiš modro barvo.."
ja tale varjanta se mi zdi še najlažja ampak ne vem kako bi to naredu
ultra key ali chroma key pa ne morem naštimat da mi požre selotejp ker pol mi vpliva še na druge reči okrog..
selotejp je fizično na tvju bil med snemanjem.
ja tale varjanta se mi zdi še najlažja ampak ne vem kako bi to naredu
ultra key ali chroma key pa ne morem naštimat da mi požre selotejp ker pol mi vpliva še na druge reči okrog..
selotejp je fizično na tvju bil med snemanjem.
pozdravljeni
imam en problem z modrim ozadjem, ker je gor bil nek beli selotejp
že v naprej hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | After effects maskOddelek: Zvok in slika | 711 (560) | skrajnik |
» | Ozadje pri snemanjuOddelek: Programska oprema | 1125 (886) | vorantz |
» | tišanje napajalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2324 (1644) | WinsuckeR |
» | Modifikacija monitorja by TiCkOOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2345 (1946) | TICKO |
» | Modificiranje ohisja-by Dj-Prah(ni se gotovo)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1742 (1142) | tha_Kalis |