Forum » Znanost in tehnologija » Zakaj so solarne elektrarne prava stvar
Zakaj so solarne elektrarne prava stvar
Temo vidijo: vsi
feryz ::
Jamranje in kritiziranje sta dve popolnoma različni besedi, kar se pomena tiče.
Ker ne ločiš, je tako, kot je.
Ti bom še enkrat napisal.
Glede na to, da sem uredil z elektro papirno in drugače, dokumentacijo za 25+ elektrarn, nimam jaz kaj povedati čez njih. Kar se dela tiče.
Kar se tiče tistega, kar sem napisal, je pa stanje tako.
Denar za investicije gre za vse drugo, razen za investicije.
Če ste slučajno spregledali ta teden, štange padajo ena za drugo. In vsi vemo kakšen zračni upor imajo štange in žice napram drugim objektom. Skorajda ga nimajo.
Ker ne ločiš, je tako, kot je.
Ti bom še enkrat napisal.
Glede na to, da sem uredil z elektro papirno in drugače, dokumentacijo za 25+ elektrarn, nimam jaz kaj povedati čez njih. Kar se dela tiče.
Kar se tiče tistega, kar sem napisal, je pa stanje tako.
Denar za investicije gre za vse drugo, razen za investicije.
Če ste slučajno spregledali ta teden, štange padajo ena za drugo. In vsi vemo kakšen zračni upor imajo štange in žice napram drugim objektom. Skorajda ga nimajo.
deepsick ::
S strani politike in stroke je bil že napovedano, da bo tega vedno več in tudi rečeno, da ni nihče kriv.
Utk ::
deepsick ::
Kaj misliš da oni ne vejo da raje kradejo kot obnavljajo?
To so plebsu dopovedali, izgleda, da zelo uspešno, ker ni bilo nikakršnih posledic. Mogoče bi morali kaj po-skočiti?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: deepsick ()
joez7 ::
CP
"Kaznivo dejanje lahko naznanite policiji ali državnemu tožilstvu, in sicer osebno, po telefonu, v pisni ali elektronski obliki.
Postopek naznanitve kaznivega dejanja
Kdo lahko naznani kaznivo dejanje: Vsakdo lahko prijavi kaznivo dejanje, za katero se storilec preganja po uradni dolžnosti. To vključuje žrtve, priče ali kogarkoli, ki ima informacije o kaznivem dejanju
Kje prijaviti: Ovadbo lahko podate na kateri koli policijski postaji, kjer delo poteka 24 ur na dan. Prav tako lahko pokličete na številko 113 ali druge telefonske številke policijskih enot
Načini prijave:
Osebno: Obiščite policijsko postajo in podajte ustno ovadbo. Policisti bodo sestavili zapisnik, ki ga boste lahko podpisali
Po telefonu: Pokličite številko 113 in podajte ovadbo. Policist bo zabeležil vašo prijavo v uradni zaznamek
e-uprava.gov.si
V pisni obliki: Prijavo lahko napišete in jo oddate na policijski postaji
www.policija.si
Elektronsko: Uporabite lahko e-obrazec za naznanitev kaznivega dejanja, ki je dostopen na državnem portalu. Po oddaji boste prejeli potrdilo o prejemu
www.policija.si
Pravice prijavitelja: Kot prijavitelj imate pravico do kopije zapisnika o sprejemu ovadbe. Policisti so dolžni opozoriti na posledice krive ovadbe, ki je kaznivo dejanje
www.policija.si
Obravnava ovadbe: Policisti bodo po prejemu ovadbe presodili, ali obstajajo razlogi za sum, da je bilo kaznivo dejanje storjeno, in ukrepali v skladu s tem
www.policija.si
Za več informacij in podrobnosti o postopku lahko obiščete uradne spletne strani policije ali državnega tožilstva."
Policisti so dolžni opozoriti na posledice krive ovadbe, ki je kaznivo dejanje
https://zakonodaja.com/zakon/kz-1/159-c...
"Kaznivo dejanje lahko naznanite policiji ali državnemu tožilstvu, in sicer osebno, po telefonu, v pisni ali elektronski obliki.
Postopek naznanitve kaznivega dejanja
Kdo lahko naznani kaznivo dejanje: Vsakdo lahko prijavi kaznivo dejanje, za katero se storilec preganja po uradni dolžnosti. To vključuje žrtve, priče ali kogarkoli, ki ima informacije o kaznivem dejanju
Kje prijaviti: Ovadbo lahko podate na kateri koli policijski postaji, kjer delo poteka 24 ur na dan. Prav tako lahko pokličete na številko 113 ali druge telefonske številke policijskih enot
Načini prijave:
Osebno: Obiščite policijsko postajo in podajte ustno ovadbo. Policisti bodo sestavili zapisnik, ki ga boste lahko podpisali
Po telefonu: Pokličite številko 113 in podajte ovadbo. Policist bo zabeležil vašo prijavo v uradni zaznamek
e-uprava.gov.si
V pisni obliki: Prijavo lahko napišete in jo oddate na policijski postaji
www.policija.si
Elektronsko: Uporabite lahko e-obrazec za naznanitev kaznivega dejanja, ki je dostopen na državnem portalu. Po oddaji boste prejeli potrdilo o prejemu
www.policija.si
Pravice prijavitelja: Kot prijavitelj imate pravico do kopije zapisnika o sprejemu ovadbe. Policisti so dolžni opozoriti na posledice krive ovadbe, ki je kaznivo dejanje
www.policija.si
Obravnava ovadbe: Policisti bodo po prejemu ovadbe presodili, ali obstajajo razlogi za sum, da je bilo kaznivo dejanje storjeno, in ukrepali v skladu s tem
www.policija.si
Za več informacij in podrobnosti o postopku lahko obiščete uradne spletne strani policije ali državnega tožilstva."
Policisti so dolžni opozoriti na posledice krive ovadbe, ki je kaznivo dejanje
https://zakonodaja.com/zakon/kz-1/159-c...
Sem mali provokator, po potrebi diktator, dvomim v vse in nič ne vem.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: joez7 ()
DamijanD ::
Če se elektro jebe 3 mesece za 100m kabla ker se mora ukvarjat z kupom glupega folka, ki ničesar ne bi dovolili je logično da je učinkovitost nizka. In pri večjih projektih dvomim da je situacija kaj boljša.
Ampak elektro ni rekel, da ne morejo vzdrževati omrežja, ker nimajo soglasij (ta so pa velik problem pri novih zadevah).
enavlaka ::
Soglasja se pobira za 10 let vnaprej. To ni ovira.
Kam ponikne denar za "omrežnino" je pa drugo (poleg DDV na vse skupaj)
Kam ponikne denar za "omrežnino" je pa drugo (poleg DDV na vse skupaj)